Anastacia kanseri yendi, albümle döndü!...

UYARI: Hiç bir sanatçıya veya kişiye ait MP.3 ve benzeri müzik dosyaları ya da linkleri yayınlamak ve paylaşmak yasaktır.
Sevdiğiniz şarkılar, yeni çıkan albüm tanıtımları, sevdiğiniz yerli ve yabancı sanatçılar hakkında yorumlar.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1694
Kayıt: 16-09-2003 17:07
Konum: İstanbul
İletişim:

Anastacia kanseri yendi, albümle döndü!...

Mesaj gönderen Alamut »

ResimSiyahi sesli şarkıcı Anastacia’nın, kendi adını taşıyan albümü piyasaya sürüldü. Albümden çıkan ‘Left Outside Alone’ adlı single, radyolarda sıklıkla çalınıyor. Anastacia, kanser tedavisi nedeniyle son bir yıldır müzik çalışmalarına ara vermişti.

‘Not That Kind’ albümünü 2000 yılında çıkararak, adını tüm dünyaya duyuran Anastacia, iki yıl aradan sonra kendi adını taşıyan yeni albümle dönüş yaptı.

Siyahi sesli güçlü sesiyle tüm dikkatleri üstüne toplayan Anastacia, 2003 yılının Ocak ayında göğüs kanseri nedeniyle hayranlarını oldukça korkutmuştu. Hastalığının ilk aşamasından itibaren gördüğü tedavi ve Şubat ayında geçirdiği bir operasyonla hızla iyileşen Anastacia, albümü beş aylık bir sürede kaydederek, müzikseverlerin beğenisine sundu.

KEMOTERAPİ SÜRECİ İLHAM KAYNAĞI
‘Anastacia’ adlı albümdeki şarkıların sözleri, Anastacia’nın göğüs kanserine karşı verdiği savaşın izlerini taşıyor. Sürükleyici soul, pop ve rock sound’ları Anastacia’nın siyahi şarkıcılara has güçteki farklı ses rengiyle iyi bir karışım oluşturuyor.
Albümünü, sadece hayranları için yaptığını söyleyen Anastacia, “Umarım bu albümü benimserler. Bu sanki birini karanlık sırlarınıza ortak etmek, onların sizi anlamalarını ve ne olursa olsun sevmelerini umut etmek gibi birşey” diyor.

İKİ ALBÜM 10 MİLYON SATTI
Sanatçının ilk albümü ‘Not That Kind’ 2000’de çıkmıştı. Albümün adı Anastacia’nın MTV’nin yeni yetenekleri keşfettiği ‘The Cut’ adlı yarışmada katıldığı parçanın adı.
Her ne kadar yarışmayı kazanamasa da, bu parçası büyük bir beğeni kazandı ve Anastacia ona şans getirdiği için albüme parçanın adını verdi. Gerçekten de şans getirdi; Anastacia bu albümle bir anda tüm dünyada adını duyurdu.

İkinci albümü ‘Freak Of Nature’ın kayıtları ise 2 ay gibi kısa bir süre içinde tamamlandı. Albümden çıkan ilk single ‘Paid My Dues’, Türkiye dahil tüm Avrupa’da büyük bir başarı kazandı. Böylelikle Anastacia, 2000 yılında başlayan kariyerinde çıkarttığı 2 albüm ile toplam 10 milyonluk bir satışa ulaştı.
Anastacia’nın üçüncü albümü ‘Anastacia’ güçlü ve cesur ilk single’ı ‘Left Outside Alone’ ile başlıyor ve tam bir rock parçası olan ‘Time’a geçiyor. Anastacia, yüksek tempolu şarkıların, gitar ağırlıklı düzenlemeler ve rock müziğine yakın durduğunu kaydediyor.

Anastacia, yeni albümünü geçtiğimiz yılın Eylül ayında Grammy ödüllü prodüktörler ile stüdyoya girerek zor bir yaratım süreci sonucunda tamamladı. Albümden çıkan ilk single ‘Left Outside Alone’ radyolarda sıklıkla yer alırken, albüm bugün Türkiye’de piyasaya verildi. Resim
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
Kullanıcı avatarı
sonicyouth
Slow Friend
Slow Friend
Mesajlar: 21
Kayıt: 15-04-2006 19:17
Konum: istanbull

Mesaj gönderen sonicyouth »

evet ya çok üzülmüştüm kanser olduğunu duyunca ama neyseki iyleşti ve süper bi albüm yaptı.çok da güzel oldu çnkü bu albümde gerçek tarzını iyice yansıttı ama neydi o heavy on my heart fiyaskosu!sprock(soul,pop ve rock unsurlarının birleşimden oluşan müzik türü,anastacia soul unusuru olarak acid jazz ve blues,pop unsuru olarak classic rock ve r&b,rock unsuru olark da indie rock kullanır) tarzının öncüsüne yakışmıodu.neyse her şeye rağmen tam bi anastaciamaniaıyım:)
cant see the forest from the trees!
and u cant smell your own sh*t on your knees!
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir