Gaziantepspor, Tarık Ettayeb'i FIFA'ya Şikâyet Etti.

Futbol hakkında tüm konular.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 5943
Kayıt: 24-01-2006 01:40
Konum: Konya

Gaziantepspor, Tarık Ettayeb'i FIFA'ya Şikâyet Etti.

Mesaj gönderen Affedilmeyen »

Gaziantepspor Kulübü, Ankara’da oynanan Gençlerbirliği maçından sonra Gaziantep’e dönen ve bir gün idmana çıktıktan sonra ortadan kaybolan Libyalı futbolcusu Tarık Ettayeb’i FIFA’ya şikayet etti.

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Bülent Mamatoğlu, Tarık Ettayeb’in geçtiğimiz haftadan bu yana antrenmanlara çıkmadığını, yaptıkları araştırma sonunda eşi ve çocuğunu da yanına alarak Gaziantep’i terk ettiklerini öğrendiklerini söyledi. Mamatoğlu, hiçbir mazaret sunmadan antrenmanlara çıkmayan, kaldığıev ile kullandığı otomobilin anahtarını da kulübe yollayan Tarık Ettayeb hakkında, noter kanalıyla tutunakların da eklenerek, Libyalı futbolcunun durumunun FİFA’ya bildirildiğini açıkladı.

Diyarbakırspor maçı hazırlıklarına katılmayan Tarık Ettayeb ile ilgili olarak bu futbolcunun takımdan ayrılması konusunda Gaziantepspor’un hiçbir yaptırımının olmadığını vurgulayan Mamatoğlu, “Diyarbakırspor karşılaşması öncesinde hiçbir mazaret sunmadan antrenmanlara çıkmayan Ettayeb’e ulaşmaya çalıştık. Bu futbolcuyla ilgili hiçbir maddi ve manevi sorunumuz yoktur. Futbolcu dönmediği için sporcu ahlakına yakışmayan bu davranışları nedeniyle Futbol Federasyonu ve FIFA nezdinde gerekli girişimlerde bulunduk. Bu futbolcu kesinlikle iyi niyetli değil” dedi.

Mamatoğlu, Tarık Ettayeb’in tüm alacaklarının günü gününe ödendiğini ve kulüpten alacağı olmadığını da belgeleriyle birlikte FIFA’ya gönderdiklerini kaydetti. Mamatoğlu, Gaziantepspor’un şikayet başvurusunu, FIFA’nın değerlendireceğini, bu futbolcu hakkında kararın ilerleyen günlerde alınacağını ümit ettiklerini sözlerine ekledi.

Teknik direktör Samet Aybaba ise hiçbir futbolcunun Gaziantepspor’un üstünde olmadığını belirterek, “Bu konuda zamanında yanlışlar yapılmış. Futbolcu el üstünde tutulmuş, tavizler verilmiş vedurum bu noktaya gelmiş. Tarık doğru yolda değil, yanlış yapmaya devamediyor. Benim ilkelerime göre önemli olan kulüptür, oyuncu değildir” diye konuştu.


-Kaynak: ntvmsnbc.com-
Başına bir silah daya ve duvarları beyninle boya.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir