tuhaf ölümler

Bildiğimiz güzel fıkraları paylaşalım.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
ushuaia
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 2721
Kayıt: 15-02-2006 11:34

tuhaf ölümler

Mesaj gönderen ushuaia »

+Buenes Aires’te karisini sinirlenip onu öldürmeye kara veren adam,otelin 23. katındaki odalarından karisini aşağı atar.Kadın elektrik tellerine takılır.isini sağlama almak isteyen adam peşinden atlar.Telleri tutturamaz,yere çakılır

+Mısırlı çiftçi,Nil Nehri’ne düsen tavuğunu kurtarmak için suya girer.Ancak girdaba yakalanır.Kıyıya dönemeyince haykırarak yardim ister.Bu kez oğlu atlar suya.O da girdaba yakalanır.Berberce yardim isterler.Derken adamın kızı,karisi ve iki komsuları da ayni kaderi paylaşırlar.Sonunda tavuk kurtulur ama 6 ölü bırakır!

+Iraklı terörist Khay Rahnajet içinde bomba olan paketi postayla suikast adresine göndermeye kalkar.Ancak yeterli sayıda pul yapıştırmadığı için paket,ev adresine geri gönderilir.İçinde bomba olduğunu unutan acemi terörist Rahnajet paketi acar.Sonrası malum!

+Güney Afrika’nın Cape Town şehrindeki bir hastanede gizemli ölümler oluyordu.Üstelik ölümlerin hepsi Cuma günü,311 numaralı yoğun bakim odasında gerçekleşiyordu.Hemşireler ve doktorlar buna bir çözüm bulamayınca devreye polis girdi.Araştırmalar sonuç vermedi,sır ölülere uzun süre açıklama getirilemedi.Uzmanlar odanın havasını bakteriyolojik olarak kontrol ettiler sonuç sıfırdı.Tabi bu arada 311 numaralı odadaki hastalar sebepsiz ölmeye devam ediyordu.Sonunda oda sürekli gözetim altına alindi ve neden ortaya çıktı.Cuma sabahı saat 06:00 da odaları temizleyen görevli,hastanın basında bulunan solunum fişini çekerek elektrik süpürgesinin fişini takıyordu.isini bitirdikten sonra solunum cihazının fişini tekrar takıyordu ama...

+Marco ve Roberto adli iki kardeş hiç geçinemiyorlardı.Roberto’ nun sık sık kendisiyle dalga geçmesine dayanamayan Marco,kardeşine sıktığı kursunla öldürdü.Ama onun ölümünden 5 dakika sonra kendisi de can verdi.Çünkü Marco ile Roberto aynı dolaşım sistemini paylaşan yapışık ikizlerdi.Roberto ölünce Marco ’nun da kan dolaşımı durmuştu.

+ABD’nin Alabama eyaletinde 25 yasındaki bir asker alışkanlığının kurbanı oldu.Pencere kenarına oturarak tükürüğünü büyük tencere şeklinde sokak lambasına isabet ettirmeye çalışan asker dengesini kaybederek 11. kattan düşerek hayatini kaybetti.

+1995 yılında Coca-Cola makinesinden bedava soda almaya çalışan bir adam aniden fırlayan cola kutusu yüzünden hayatini kaybetti.

+43 yasındaki Ukraynalı adam balık tutmak istemişti.Evinden çektiği elektrik kablosunu yan taraftaki dereye sokarak elektrik sokuyla balıkları öldürmeye çalışıyordu.Çarpılan balıklar su yüzüne çıktığında,onları toplamaya gitti.Ama kablonun hala suyun içinde olduğunu unutmuştu.Adamcağız elektriğe kapılarak can verdi.

+Astronomi biliminde çığır açan Danimarkalı bilim adamı Tycha Brahe vaktinde tuvalete gidemediği için’ oldu.Zira 16. yüzyılda yemek bitmeden ziyafet sofrasından ayrılmak hakaret olarak kabul edilirdi.Brahe de çok içmesiyle bilinen bir adamdı ama o gece şölene gelmeden önce tuvalete gitmeyi unutmuştu. Yemekte içkiyi fazla kaçıran Brahe 11 gün acı çektikten sonra oldu.
Yetişmiş her insanın içinde, oynamak isteyen bir çocuk vardır.

Nietzsche
Kullanıcı avatarı
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 5943
Kayıt: 24-01-2006 01:40
Konum: Konya

Mesaj gönderen Affedilmeyen »

Bunlar fazla tuhaf. Hele ilki...
Başına bir silah daya ve duvarları beyninle boya.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir