Ve İnsan Xenon U Buldu

Paylaşmak istediğiniz aklınıza gelen konular, olaylar..
Cevapla
sersed
New Friend
New Friend
Mesajlar: 1
Kayıt: 13-03-2006 14:13

Ve İnsan Xenon U Buldu

Mesaj gönderen sersed »

[/color
MERHABA ARKADAŞLAR
ben bu sitenin yeni bir üyesiyim ve aracıma yaptırdığım birşeyi hemen birileri ile payşlaşma gerekliliği hissettim. bu nedenle buradayım.
olay şu ki, geceleri araçlarımızla yolculuk ederken inanın hiç görüş mesafemin bu kadar değişeceğini düşünmemiştim. XENON..... evet arkadaşımın tavsiyesiyle (ki görsel açıdan bakılınca da mükemmel) parama kıyıp aracımdaki pis sarı ampulleri çıkarıp XENON taktırdım. arkadaşlar anladım ki geceleri hiç görmüyormuşum. insanın kendine güveni geliyor pilot koltuğuna otuuşunuz değişiyor. çünki gündüz araba kullanımında her yeri görür kendinize güveniniz %100 dür.oysa gece öyle değil.geceleri görüş %30 lara kadar düşer.ama xenon aydınlatmalar sayesinde bu %60 lara kadar çıkıyor ayrıca gün ışığı hissi veriyor, tabii ki bunu 15-20 ytl ye alacağınız beyaz ampulerle de yapmak mümkün ama ayda bir yenisini almak zorunda kalabilirsiniz. hani zengin adamın biri şey demiş: "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" işte bu noktada xenon sistemi pahalı ama gece oluşabilecek tehlikeleri birkaç saniye öncesinden fark edip önlemini albililiriz. hep deriz ya kazalar saliselik....
Kullanıcı avatarı
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 5943
Kayıt: 24-01-2006 01:40
Konum: Konya

Mesaj gönderen Affedilmeyen »

Xenon taktıranlara da bir uyarıda bulunalım: Aman şehir içinde uzunları yakmayın. Hele hele xenon taktıysanız, karşıdan gelen adamın gözünü alacaksınız, sonra da gidecek, önündeki araca kösecek. Aman dikkat.
Başına bir silah daya ve duvarları beyninle boya.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 5 misafir