dün gece "getting there" adlı,ünlü ikizler Mary ve Ashley Olsen ın oynadığı filmi izledim.hiç te beğenmedim..1:30 saatim resmen boşa gitti..olaylar o kadar saçma ve bağlantısız ki, imdb.com un 2.6 puan vermesine şaşmamalı..o nedenle bu filmden uzak durun derim onun yerine ,ne bilim,hitch i izleyin,50 first dates i izleyin veya bilemedin eurotrip i veya roadtrip i izleyin kardeşim..olmaz böyle film..ayrıca yeri gelmişken buradan "naked lunch" adlı 1991 yapımı saçma filmi de kötülemek istiyorum ..öggh,bu ne pis bi filmdir böyle yaf..33:33 dk da yarım bırakmak zorunda kaldım..
readme.txt
[size=34]Eğer bu yazıyı okuyabiliyrsanz,ya matrix'e falan girdiniz ya da ileri derecede hipermetropsunz(böö) :p
msjımı beğenmeyip te kem küm edenler,dünyayı kurtarmak için gerekli bilgiyi,google'da bulabilrler :p (böö #2)[/size]
biraz önce "just visiting" adlı filmi test ettim,onayladım bu film bana,meg ryan ve hugh jackman ın oynadığı "kate and leopold" isimli filmi hatırlattı..her iki filmin de konuları hemen hemen aynı..2sini de tavsiye ederim..ayrıca Khes in önerdiği "you got served" adlı filmin divx i de biraz önce bitti..as sonra onu da test edicem,öneri için tşk Khes
readme.txt
[size=34]Eğer bu yazıyı okuyabiliyrsanz,ya matrix'e falan girdiniz ya da ileri derecede hipermetropsunz(böö) :p
msjımı beğenmeyip te kem küm edenler,dünyayı kurtarmak için gerekli bilgiyi,google'da bulabilrler :p (böö #2)[/size]
en son çarpışma (crash) adlı filmi izledim. diyebilirim ki; son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden birisi. konusu ve kurgusu gerçekten güzeldi.
amerika'da hayatın gerçeklerini, ırkçılık sorununu ve farklı hayatların tesadüflerle nasıl kesişebileceğini çok güzel anlatıyor. henüz izlemeyen ve sosyal konulardan hoşlanan varsa, kesinlikle tavsiye ederim.
Spring, Summer, Autumn, Winter and Spring.. koreli budist bir monk we egittigi kucuk bi cocuk arasinda gecen 1,5 saat suren ve dogru duzgun konusma olmayan acayip ama anlamli bi film
What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
para tuzağı(tom hanks) tom hanks 1 000 000 $ lık evi 200 000$a alır ve bunda bi gariplik olduğunu düşünür. ve daha ilk günde evin içindeki herşey dökülür.