Aldatılmayı hakedecek ne yaptım acaba ?

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
Shadoww_mann
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen Shadoww_mann »

konu ile ilgili konuşmakmı tabi 3 muhhabet önceside konu ile ilgili dimi.saçmalama ya burda özel hayatınızı döken sizsiniz onu seviyorum cart curt bilmem 3 mesaj öncesini oku adam resmen sana akıl verdiği için diğeri burda bir kaç kişiye sinir olmaya başladım diye belirtiyor olay bu işte cidden şunalr çok saçma yeterince yorumlandı sen kendi aldatılmışlar listesine koyuyorsan bunuda başkasına anlatma gülerler...
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

başkasından önce ahahahahahahahahahahahaha :) ben gülimm dedim
[size=150][color=blue]† Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†[/color][/size]
Kullanıcı avatarı
Shadoww_mann
Fast Friend
Fast Friend

walla gül ama aşk acısı çekiyorum diye ağlayanda bendim ....
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

yaff iyide ben çekmiyorum yada çekmedim demiyorumki...
[size=150][color=blue]† Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†[/color][/size]
Kullanıcı avatarı
Shadoww_mann
Fast Friend
Fast Friend

peki ammy neyse seni anlamak suç sana kalbinin sesini dinlemeni tavsiye ederim.kalbin sana bunları diyorsa ozaman sadece şunu derim ben sızlanmak sana hiç yakışmıyor.....
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

yakışmıyo ewt :)
Kullanıcı avatarı
CoLeRaa
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen CoLeRaa »

sha +1
sızlanmak hiç bir insana yakışmıyo
abi bana bir adım gelene ben 10 adım giderim
eğer aldatıldıysamda ceketimi alırım çıkar giderim
yani bunu millete anlatmak veya bazı insanlra bir şeyler duyurmak bana göre ters özel hayatımı neden sergiliyim neden milletle olur olmaz polemiklere giriyim anlamadım gitti...
Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
Kullanıcı avatarı
Shadoww_mann
Fast Friend
Fast Friend

yoo saygısızlık gibi bişi yok ortada sadece bi konu hakkındaki düşüncemi yazdım o kişide bana cevabını verdi asabiyet asla yok sonuçta içinde ateş yanan ben değilim yanan düşünsün ateşini nasıl söndüreceğini....
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

kullandığın kelimelere dikkat edersen sevinirim shoo çok kırıcısın..
Kullanıcı avatarı
Shadoww_mann
Fast Friend
Fast Friend

ammy arkadaşımsın seni severim en az beni sevdiğin kadar belki yüz yüze bir sohbetimiz olmadı ama sonuçta oldu ben seni irdelemiyorum iyi birisi olduğunuda eminim belki olanları yazmıyacam ama seni en çok neresinin üzdüğünü bende anlıyorum ama bunun sana yersiz olduğunuda belirttim neyse arkadaşım amacım seni kırmak değil seninde ve diğer arkadaşımında aynı olaydan lurtulmasını isterim yani o adamın yanına gittiğimde hüzünlü durması hoşuma gitmiyor aslında sana üzüntünün bunları yapmanın yersiz olduğunu belirtecem hatta belirttimde çok açıklama yaptım sana ama sen fazla gururlusun çok ön plana çıkartıyorsun bunu sadece sana tavsiyem iyi ol mutlu ol yaşanmış ve bitmiş oldumu arkadaşım benim...eğer yinede kırdıysam da özür dilerim amacım seni ufaltmak ezmek değil yinede belirtiyorum iyi niyetli olduğuna inanıyorum... kusura bakma....