Ruh eşi hadisesi...

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

en kötüsü ruh eşinle beraber olmana engel sen yada o değilde başka faktörler oluyor ya ben ondan çok muzdaripim ...
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

Ruhun esi, özdesigi.. Evvelince aramaya calismak, araninca bulunamiyacagini görebilmek.. ' Sen kimsin? ' sorusunu cevaplamaya calismak.. ...Ile gecer yasam denen saatlerimiz...

Insan ruhunun akiskanligini hissedince baska bir ruha; o tek yürekteki, o genis bahcede tebessüm ciceklerinin aci$inin büyüsüne kapilmak ister. Ister bir ömrü boyunca aslinda..

Ruhun esi mutlak var, ama onu bulabilmek.. O hangi kuytularda kalmisa erisebilmek maksad..

Erisince de; engeller cikabilir ama, onlar yoktur aslinda.. Hersey sevgiyle yücelen o tek yüregin iradesine, dirayetine, anlayisina, saygisina, emegine bagli kalir...

Yani demem; maksad olsa da bulabilmek o ruhun özdesini, asil mühim olan o degil, bulunca tek yürek olabilmek.
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

zaten tek yürek olamıyorsan ne diye bulduğunu zannedeceksin ki ?

bide şu var bazen dedik ya başka faktörler devereye giriyo o faktörler senin kontrolünde değil ki takmayasın takmamak bana bağlı olsa ben takmazdım zaten ...
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

Tek yürek olamayip da bulabilmek de var. Sanmak degil bu.

Emek vermeden tek yürek olunamaz. Ruh esin icin bile olsa. Bulmak yeterli degildir o halde. Bir cicegi bile sulamaz isen, kaldi ki o garibim senin elinde bir saksiya mahkumsa, sonu da kuruyup gitmekle kalacaktir. Emek vermen gerekir ki boynunu bükmeden yasamaya devam etsin.

Baska faktörler de devreye girse, elbette takilmayacak diye birsey yok. Bu sorunlari üstlenip, üstesinden gelmek var tek yürek olup. Boyun egmeden yasamak icin, ' o tek yüregin ' ( ayri ayri degil ) savasmasi gerekir. Savasilmaz ise kaybetmek de var sonunda.
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

bide birlikte olupta yalnız olmak var anlıyor musun ...
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

E iste ooo.Yani tek yürek olamamak. Bahsetmeye calistigim o.
Kullanıcı avatarı
sarı gelin
Angel
Angel

Mesaj gönderen sarı gelin »

tek yürek olmayı becermek yada öyle kalabilmek zor erdemdir,çok fedakarlık ister..kimisi yüreğini alır gider,diğeri öylece bekler kalan yüreğin yanıbaşında..
herkes ister ama çok azı becerir tek yürek olmayı...becerenlerin elini öpmek lazım...
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

Öyle.. Haklisin.

Elbette ki zor erdemdir. Ama mühim olani odur, ruh esini bulmaktan ziyade.

Emek bicmeden, fedakarlik olmadan; bulmanin, ya da buldugunu sanmanin bir kiymeti yoktur.

Insanlarin cogusunun; o ince seyleri anlayip, kavramaya ve sahiplenmeye, vakti olsa keske..
Kullanıcı avatarı
c|ost
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen c|ost »

ben buldum, ama çabuk kaybettim :( :( :( :(
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Alamut »

Evet, vakit verseler olacak ta. Ziyaret bile edemediğini sevmek nasıl bir şey düşünsene. Roman konusu, hatta sinemaya uyarlanabilecek bişey. Zorlamanın da gereği yok, sürünmenin de. Kimseye bişey olduğu da yok sonuçta. Dürüstlükten uzaklaşmaktan başka bir işe yaramıyor. Onurlu oldu, öyle bitti...
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...