Aşkı yaşayabilmek için ne kadar cesaret gerek ?

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
Bitanesi
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen Bitanesi »

ne güsel yazmissin pissa!
Sensiz kaldim inanki dünyama gün dogmuyor...
Kullanıcı avatarı
pıssa
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum

Mesaj gönderen pıssa »

aşk ta ben , sen yokturki aşk bizdir zaten sacma bi yazı bence kilahmet
gerçekten saçma aşk biz demektir sen ben yok unutun herşeyi siz artık bir bütünsünüzdür
Kullanıcı avatarı
sarı gelin
Angel
Angel

Mesaj gönderen sarı gelin »

aşklar BİZİ yaşayamamktan biter.İki ayrı insan iki ayrı kişilik sonunda ortak bir kişilik geliştiriler ki aşkın büyüsü buradadır.Sen ben devam ettiği sürece iki ayrı cephe söz konusudur..Anan baban değilki bir ömür katlanasın,canına tak ettiğinde yeter ya diyorsun..sen beni geriyorsun,bana mutluluk değil ceza oldu nu ne yaa diyip kesip atıyorsun..O sen gibi sende o gibi düşünmeye başladığında öyle bir aşk başlıyorki......tartışmalar tabiiki oluyor ama barışmanın tadına varmak için..aşkta sınır vardır .....bizler ömrümüzle sınırlıysak sınırsız bir aşk nasıl olaki????dolu dolu yaşamaksa eyvallah:)
benim aklım serpme boyalı tabloları almaz,rengi belli olmalı,anlatmak istediğide...
Aldığı verdiğinden fazlaysa işte kapı işte yolu...
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
Kullanıcı avatarı
sarı gelin
Angel
Angel

Mesaj gönderen sarı gelin »

Bu ara PİSSA dediğin gibi olsaydı kavgalar ve ayrılıklar olmazdı.Aşkları ve sevenleri daraltıp bitiren kişilik savaşları değilmidir..Kavgalar sırasında cümleler SEN ve BEN diye başlar....
Senin bu pasajını temenni olarak algılamak daha yerinde olur..Yolun yarısında satan ne partnerler var,KENDİNE yenilen......
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
Kullanıcı avatarı
pıssa
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum

Mesaj gönderen pıssa »

sarı gelin aşkın tairfi yoktur bir kalıbıda yoktur aşkı herkes yaşaya bildiği gb yaşar kavga olackatır bunu aşkla alaksı yoktur bu kiilikle alaklıdır benim yazdığımı ii oku sarı gelin ben sen kavramını kişilkl deişmi olarak algılamdım kagda olack aşk da ayrılıkta yksa aşk acısı nasıl tadacağğız

bitanesi senin kadr güsel omasda güsel yazarım

cherry tarafindan 22.09.04 tarihinde degistirilmistir
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

aşk; mutlu olmaktır, aşık olduğumuzda ayaklarımız yerden kesilir bittiğindeyse kafa üstü çakılırız resmen işte bu kafa üstü çakılmayı göze almak bile cesarettir.
[size=150][color=blue]† Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†[/color][/size]
Kullanıcı avatarı
pıssa
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum

Mesaj gönderen pıssa »

ammy kafa üstü çakılmayı kaç gez göze alabilirisn her defasında kafa üstü çakılmak...
ben hep bunu göze alarak yaşadım aşkımı her defasındada çakıldım bu tadı birkere aldıktan sonra bırakmazssın her seferinde aşık olmak istersin aşkın özü burdamıdır sizce
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

aşk = "sen" , "ben" sevgi = "biz" diye belki noktayı koyabiliriz, bu bir bilimsel araştırma olayın duygusal boyutu farklı olabilir tabi ki ;) İstatistiğe göre biz diye hareket etmeye başlayan kişiler arasında aşkın köreldiği söyleniyordu yazıda, herzaman dediğimiz gibi belkide sevgiye dönüşüp birliktelik devam edebilir zaten zannedersem aşkın sonsuza kadar sürmeyeceği konusunda hepimizi hemfikiriz ...