peki ya gösterdiğin samimiyet
her şeyi paylaşman,geçirdiğin onca zaman,söylediğin aşk sözcükleri,
hayatını ona adaman , onunu düşünürek uyuyup ,onu düşünerek uyanman,kabinin onla atması,hayallerin,umutların,geleceğin
ve aldatılman siz üzülmezmisiniz ?
Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
Üzülmek bir yere kadar bizimkisi züğürt tesellisi zaten ama hani baştan beri güven falan konuşuyoruz ya aşkta güven olmalı diye, içinde aldatma geçmiş bir ilişkide ne kadar güven duyulabilir sorgulamanız gereken işte o.
sTePHaN_pAtRicK yazdı:Üüzlmüyorum artık,o da öyle...Şimdi mutlu olma zamanı.... THE END !!!
Ben zaten sizin için yazmamıştım genel olarak
Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
walla burda iki eski aşık kendi dertlerini yazıyorlar aslında bribirlerine yem atıyorlar ama diğerleri fazla yorum yapıyor neyse bence saçma bişi olmıyacağınıda öncelerdende belirtmiştim davul bile dengi dengine yani bunların 3 gündür yaoptıkları muhhabet aynı başka bişi yok....