anlamıyorum ki; Tarkan gibi ( ben bir dinleyicisi değilim ama doğruya doğru... ) bir dünya starın varken, neden eurovision'a sanatçı bulmakta sıkıntı yaşanır ?
Tarkan bu ise girmez zira basarılı olamazsa tum karizması yerle bir olur.
Gürz yazdı:Sibel Tüzün başarılı olamaz....
anlamıyorum ki; Tarkan gibi ( ben bir dinleyicisi değilim ama doğruya doğru... ) bir dünya starın varken, neden eurovision'a sanatçı bulmakta sıkıntı yaşanır ?
Tarkan bu iş için ideal değil mi ?
Emek verildikçe,özlemi çekildikçe ve de hasreti çekildikçe büyüyen birşeydir aşk.
şayet bu nedenle girmiyorsa , korkaklık yapıyor demektir... geçen yıl ki yunanlı şarkıcıdan daha kaliteli bir sese sahip tarkan...ben tarkan 'ın eurovizyona katılmasında hem kendisi hemde ülkemiz açısından yarar görüyorum...
bana gore de cok buyuk yarar olur adam Turk Sanat Muzigi parcalarını
bile ne kadar guzel soyluyor cok iyi bir gırtlak yapısı var ama,zamanında
tv'de boyle bisi cıkmıstı iste.
Gürz yazdı:şayet bu nedenle girmiyorsa , korkaklık yapıyor demektir... geçen yıl ki yunanlı şarkıcıdan daha kaliteli bir sese sahip tarkan...ben tarkan 'ın eurovizyona katılmasında hem kendisi hemde ülkemiz açısından yarar görüyorum...
Emek verildikçe,özlemi çekildikçe ve de hasreti çekildikçe büyüyen birşeydir aşk.
müzik eleştirmeni değilim. ayrıca bana da düşmez, seçilmiş konu kapanmış fakat ben 4 yıldır müzikle uğraşıyorum.. ben bile, bakın amatörüm.. böyle bir şarkıyı söylemem, çalmam. hatta bu şarkıyı "hisseeeeet" kısmını göz önüne alırsan o şekilde yorumlamam. bu kadar saçmalık olmaz.. ne kadar başarılı, bilinmeyen-bilinen müzisyenler var güzel Yurdumda.. kala kala bu saçma bayana mı kaldık?
[b]Kuşlar uçar diyar diyar el edemem beni almazlar diye..gurbet çürür güneşin kapanışında..beklediklerim kalır uçar uçurumlarda...[/b]