Sevgi bi başarısızlıktır arkadaş.Uğraşla,azimle,çalışmayla gelmez insana.Analiz etsen ,parçalara bölsen,adım adım ilerlesen hiçbir şey değişmez.Sevmeye çalışma,sevdirmeye çalışma kendini boşuna.Sevmeyi öğrenemezsiniz,seviyorsanız öğretemezsiniz.Irmak,denizi bulup okyanus olamıyorsa,ne yagmur suyunu artırır,ne rüzgar yolunu gösterir.Elinden hiç bir şey gelmez oluruna bırak her şeyi.Sevgi bir başarısızlıktır ,ne zamanki sevmemeyi başaramazsın-bir hendeğe birkemeyecek kadar çağlayan bir ırmak gibi-o an ırmak okyanus olur okyanus içine akan ırmak ve sen bir damla okyanusa meydan okuyamıyacak işte o an sevdiğini anlarsın ..
Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
Sevmek seninde dediğin gibi
gerçekten zor.......
Ama işte olmassa olmazlardan ,her zaman sonu senin
istediğin gibi sonuclanmıyo,bazen öle insanlar çıkıyoki karşına işte tamam diyorsun ,aradığımı buldum ........
ama sonu yine husran oluyo,insan acaba ne zaman kendi ruh ikizini bulabilir,yada kendi özelliklerinde bir insan aramak yerine
kendinden tavizlermi vermek lazım,sevmek uğruna aşk uğruna kendi doğrularını ezmek mi lazım bilemiyorum
ama şunu biliyorumki
sevmek gerçekten zor ve mesuliyet isteuyen bir duygu,aşk gibi gelip geçici değil ..............
Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
Evet dediğin gibi sevmek zoru başarmaktır
en azından acıdan haz almaktır ..
sevgi çogu zaman başarısızlıktır işte
verirsin verirsin verirsin....
ama alamazsın
yanlış insanların hayatını yönlendirmesine izin verirsin
ve ilerde düşündükçe üzüleceğin,
geçen günlerine acıyacağın
nedenlerle,keşkelerle geçen bir ömrün olur .
sevgi başarısızlıktır ,
Geçmise dönük keskelerle yasamaktansa, gelecege dönük belkilerle yasamayi tercih ederim."
hak edilmeyene verilen bir sevgi size ancak acı ve ızdıraptan başka hiç bir şeykazandırmaz
ACI ÇEKMEDEN , MUTLULUĞUN KIYMETİNİ ANLAYAMAZSIN ACI ÇEKECEKSİN Kİ, SENİ MUTLU EDEN EN UFAK BİR GÜLÜMSEME BİLE OLSA BUNUN TADINI ÇIKARACAKSIN, NE DEDİM BEN YİNE YAFF
[size=150][color=blue] Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..[/color][/size]
Acıyı tatmadan tatlının ne olduğunu bilemezsin
böle bişimi demek istedin