kahretsin yine oldu :)

Dökün içinizi artık.Sırlarınızı, duygularınızı kimseye anlatamadıklarınızı burada anlatın.
Kullanıcı avatarı
Queen_Witch
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Queen_Witch »

"biri bişi mi diyo duyamıyorum da" demişsin sen şuna anlayamıyorum desene :) ayrıca duyman değil görmen gerek. hadi insanlara karşı körsün, yazdıklarıma da mı körsün?
Deryaya Yol Bulmaya Kudretin Varken Neden Çiğ Tanesi Peşindesin?
Kullanıcı avatarı
_KARANLIK_
Quick Friend
Quick Friend

Mesaj gönderen _KARANLIK_ »

FaT yazdı:sen,senden küçüklerinde söylediklerini dikkate alana kadar bu uzayabilir.
bilmem anlatabildimmi?
sizi dikkate almasam günlerdir yazdıklarınıza cevap vermeye çalışır mıydım sence?
uçurumun kenarı... işte tam oldugum yer... seninle olmakla,sensiz kalmanın arasında bir yerdeyim........
Kullanıcı avatarı
FaT
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen FaT »

ee madem öyle ne diye biri bşym dedi-duyamadım falan diyorsun?
[size=150][glow=red][b]Ne GiT diyeceğim sana,nede KaL!BeNiM aşkımın benim için atacak bir yüreğe ihtiyacı VaR,ya aç yüreğini büyüsün aşk içinde,yada bulaşma aşka hiçbir ZaMaN....
[/b][/glow][/size]
Kullanıcı avatarı
Gürz
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Gürz »

arkadaşlarım bakın bir düşünür ne demiş ;

Gerilimden uzak dur, gerilirsen gerilersin... :-)
Kullanıcı avatarı
_KARANLIK_
Quick Friend
Quick Friend

saygısızca söylenen hiçbir sözü duymam ben.görmem de.... bunun küçük veya büyük olmakla alakası yok.artık hiçbirşey yazmıyorum bu topiğe.bu da son mesajımdır.kendinizi iyi bakın.iyi sohbetler.........................................................................................................................................................................................
uçurumun kenarı... işte tam oldugum yer... seninle olmakla,sensiz kalmanın arasında bir yerdeyim........
Kullanıcı avatarı
Queen_Witch
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

eleştiri içeren şeyleri duymuyorsun saygısızlık değil! karıştırma. snde k.i.b topik senindir dilediğin gibi kullanabilirsin :P
Kullanıcı avatarı
_KARANLIK_
Quick Friend
Quick Friend

allah allah.burda hala bir vızırtı var sanki.küçük birşeyse yazıktır öldürmeyin.pencereden salın gitsin.............................
Kullanıcı avatarı
miragese
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum

Mesaj gönderen miragese »

bazı konularda ''kereste'' yada ''odun'' olduğumu kabul ediyorum.ama megaloman ve kibirli bir kişilik sergilemek için insanların sebepleri olması gerektiğini düşünüyorum.benim şuana kadar bir sebebim olmadı(meziyetsizlikten olduğu akla gelebilir).konu,kendini kanıtlama çabası ise,buna ne gerek var?bu bana hoşgörüsüzlüğün kanıtıymış gibi geldi..tamam ben de artık bu topic e yazmamalıyz derim.başka topic lerde yazışmak dileğiyle...
AYNADAN BİR MASKE OLSA,KİME TAKIP KENDİNE BAKMAK İSTERDİN..?
Kullanıcı avatarı
Queen_Witch
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

_KARANLIK_ hani bi daha yazmicaktın? hala niye devam ediyorsun ki? gururuna mı yediremiyorsun? yoksa karşındaki kişinin senden daha akıllı olduğunu anladın da onu küçümsemekten başka bişi mi gelmio elinden?evt yazık sana öldürmeyelim. ztn toplumdan yeterince dışlandın hea? egonu kibirini vs arkana bırakıp insanlarla konuşmaya çalış anladın mı güzelim? yoksa sürekli çevrende "vızıldayan"(!) kişiler göreceksin :)
Kullanıcı avatarı
Gürz
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Gürz »

Arkadaşlar o kadar tepki gösterdiniz ki sonunda , darılttık _KARANLIK_ arkadaşımız, yok artık ortalarda penceredende bakmıyor... :)