Ölümsüzlüğün sırrı bu kertenkelede mi?

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
sTePHaN_pAtRicK

Mesaj gönderen sTePHaN_pAtRicK »

Ben de seninle tartismiyorum zaten,hani derler ya bazi seyler tartisilmaz diye,bu durumda öyle...ÖLECEKSINIZ yani :)
Kullanıcı avatarı
IWAS
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen IWAS »

Ya niçin bu kadar emin konuşuyorsun tamam belki ben ölücem.Bunun da bir çaresinin bulunamayacağından ne kadar eminsin.Bulmaları bir ihtimal sadece ama uygulamaya sokmayabilirler. Daha mantıklı değil mi?
Eşit olmasın diyorsanız, kadınla erkek...
Kara çarşafa girsin diyorsanız,
Yobazın gazabından ürkerek...
Diyorsanız ki, okumasın
Kadınımız, kızımız;
Budur bizim alın yazımız...
Unutun tüm dediklerimi.
Yıkın, diktiğiniz heykellerimi...
Kullanıcı avatarı
alaybozan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen alaybozan »

((: tabi canım. biz senin inancına karşıyız demedik ki!! bence bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.
ufo gören masum köylü!! Koçum benim!!
Kullanıcı avatarı
IWAS
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen IWAS »

noktayı koydun yani saol bende bıkmıştım ama nedense içimden bir ses banlanacağımı söylüyor. :(
Diyorsanız ki, okumasın
Kadınımız, kızımız;
Unutun tüm dediklerimi.
sTePHaN_pAtRicK

ihtimal yani, abi bu tip saçma, tabi bana göre saçma konulara dayamiyorum ya ben, ne demek ihtimal ya, neyse ben susuyorum, sen en iyisi bi kurani kerim al ve oku arkadasim .... Ben emin knu_uyorm, inancima göre konusuyorum çünkü...oke, bu konuda daha yorum yapmicam !!!
ImpossibLe
Quick Friend
Quick Friend

Mesaj gönderen ImpossibLe »

IWAS : Tamamen Yaniliyorsun. Kuran 'ALLAH'in Sozudur..

Allah Kuranda : 'Kuranin Savunucusu Benim' Demiştir..

Inanci Sağlam Bir Insan Bundan Cok Sey AnLiyabilir.

Ayrica Her CanLi Olumu Tadacaktir. Buda Dogru.

Bu Kendi Organlarini Yenileyebilen Hayvanin Diger Olaylarinida Ilerde Gorucez.

Ama Hicbir CanLi Olumsuz Olamaz..
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ComiC »

Öncelikle siz noktayı koymuşunuz ama yaklaşık olarak 1 haftadır foruma giremediğim ve bu konuyu göremediğimden bende din ve müslümanlık konusunda düşüncelerimi söylemek istiyorum. Burada yazılan yorumları okudum ve bazılarına hak verdim bazılarına hak vermedim. Ayrıca burada yazacaklarım sadece benim kendi düşüncelerim olup kimsenin de al eline Kur'an'ı Kerimi bir oku ordakileri öğren gibi tavır takınmasını istemiyorum.

Öncelikle kimlik kağıdında da yazdığı üzere dinim islam olarak geçiyor. Yani müslümanım. Ama Hristiyanda olsam benim açımdan pek fazla birşey değişceğine inanmıyorum. Allah'a inanıyorum. Veya adına her ne derseniz deyin ama sonuçta bizden büyük ve bizi yaratan, bu Dünya'yı yaratan bir yaratıcının olduğunu biliyorum. Ayrıca deminde dediğim gibi müslümanımda dedim. Ama bu sadece ağzımda böyle. Ben belkide kendi kendime kişisel bir din de kurmuş olabilirim. Ve benim bu dinime göre en önde akıl ve mantık gelir. Örnek vermek gerekirse adam öldürmek islam'da kötü olarak geçiyor ve bu benim mantığımca da kötüdür. Ama eğer islamda başörtü takarak saçını kapamakla ilgili birşey varsa bu benim mantığıma göre saçma bir düşünce olur ve hiçbir anlam ifade etmeyeceğinden mantığımla alakasız olarak görürüm. Ve bunu kabul etmem. Bu basit bir örnekti. Yani bir nevi benim dinim mantığımdır. Eğer mantığım bir şeye saçma diyorsa o saçmadır ve öyle kalacaktır. Başka bir konu olarakda biri bana Kur'an'ı Kerim'in gerçekten 100% doğru ve insan sallaması olmayacağına dair garanti verebilir mi? Bence bunu içimizden kimse kesin cevap veremez. Ayrıca Hz. Muhammed'inde benim gibi düşünerek insanları belkide biraz doğru yola sokmak için kendi doğrularını anlatmadığını veya o anlatırken bunları kaydedenlerin birşeyler değiştirmediğini nereden bileceğiz.

Bu tamamen inanç meselesidir. Belki ben yanlış düşünüyorum veya da tam tersine haklıyım. Bunu kimse sorgulayamaz ve değiştirmeye çalışamaz (ki burda öyle birinin olduğunu sanmıyorum). Ayrıca burada yazdıklarım sadece kendi hayat felsefemi ortaya koymaktadır. Ben her zaman laik olmaya çalışırım ve mantığım ne söylüyorsa onu yapar, ona inanırım.

Bu arada konunun biraz saptığının ve derinleştiğinin farkındayım fakat sadece böyle bir konu açılmışken tüm ciddiyetimle bende kendi düşüncelerimi söylemek istedim. Asıl konuya döncek olursak bilim bununda üstesinden gelebilir diye düşünüyorum ama bu sonsuz mu olur yoksa hayatımızı biraz daha mı uzatır bilemem. Ama eğer gerçekten böyle bir canlı var ve ölümsüz ise bunun insanda da olmaması için bir mazeret göremiyorum. Bence Nasıl hayvan ölümsüz ise bizde aynı şekilde ölümsüz olabilme ihtimalimiz var.. :wink:
enjoy the silence..
Kullanıcı avatarı
IWAS
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen IWAS »

İŞte bu benim sayfalardır anlatmaya çalıştığım olay bu yaa comic cok güsel bir dille ifade etti zaten görüşlerimiz uyuşmasaydı naslı bu kadar iyi dost olabilirdik.
Diyorsanız ki, okumasın
Kadınımız, kızımız;
Unutun tüm dediklerimi.
sTePHaN_pAtRicK

nokta koymustum dimi ben bu konuya ... hyr,anlayacak birisine anlatmaktan, tartismaktan zevk duyarim da, bosa kürek sallanmas ki ... herkesin inanci kendine ya ... Radikal olunuyo dimi böle,ey allahim yaa ... :angry: