bakın arkadaşlar böyle bir durumda benim ne yaptığımın bir önemi yok... sevgilim ne yapıyor çnemli olan o... yani qabancı biri ile veya bizim tanımadığımız biri ile gördüğümüz sevgilimiz , şayet bize selam veriyor ve yanımıza geliyorsa , bizim için tek yol centilmenliktir...
BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK.
öyle birini sevmem.
o güne kadar anlamamış olamam zaten karakterindeki bozukluğu. bu durumda başkasıyla da göremem. zekama ve hislerime çok güvenirim. yanlış insanlara güvenmem,sevmem.
[b]Kuşlar uçar diyar diyar el edemem beni almazlar diye..gurbet çürür güneşin kapanışında..beklediklerim kalır uçar uçurumlarda...[/b]
Öyle birini sevmem diyemeyeceğim ben ne yazık ki.Çünkü bunu seçme lüksümüz yoktur.Şahsı önce tanırsın sonra seversin,yanlış mıyım ?
İnsanın yanlış olup olmadığını da zamangösterrir aynı zamanda.
Başkaları gitmiş olur, gidince;
Bir sen yakınsın, uzakta kalınca..
valla ben o an hiç birşey yapmam diye düşünüyorum sonra ertesi gün ne yaptın nerdeydin hesabı sorular sorabilirim cevabına göre de bir osmanlı tokatı hazır bekler...