ask eskiden cok daha farkliydi, oyle her onune gelene asik olmazdi insan.. simdi bakiyorum herkes her gun yeni birine asik oluyo bi sure sonra hadi yallah, baska bi aska kosuyo.. artik askin o "ozelligi" ve guzelligi kalmadi.. zaman ve insanlar bunu degisitiren
What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
bende eskilerden bir aşığım galiba benim aşkım hala devam ediyo 5 yıl oldu. umarım daha uzun yıllar devam eder. aşk olmadan hayatın anlamı yok bence..(benceeeee....)
ZüMRüT yazdı:bende eskilerden bir aşığım galiba benim aşkım hala devam ediyo 5 yıl oldu. umarım daha uzun yıllar devam eder. aşk olmadan hayatın anlamı yok bence..(benceeeee....)
bencedeeeeee 3,5 yılla izindeyim
[b][color=#ffff24][shadow=red]I don't wanna die...But I ain't keen on living either..This role I've been given..Not sure I understand!!![/shadow][/color][/b]
benim 5,5 yil oldu.. ayrica 5,5 yildir mesafe iliskisi, herkes "salakmisin sen bu kadar mesafeden gitmez iliski" diyodu ama ben hala kendimi ilk gunku gibi hissediyorum ve her buluscagim zaman ilk gunku heyecanim oluyo : ) ama zamanla bazi konularda cok yipraniyosun ve ister istemez duygularini degistiriyo
What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
BENİM İLİŞKŞMDE AYNI SENİN Kİ GİBİ ZEN. BİZDE UZAKTAYIZ. AMA BENDE SENİN GİBİ, O GELCEĞİ ZAMAN İLK GÜNKİ GİBİ HEYECANLANIYORUM. ALIŞKANLIĞIM O BENİM ASLA VAZGEÇEMEM. UZAK OLSAKDA.. BİZ YAKINIZ BEN BİLİYORUM......
Zen yazdı:benim 5,5 yil oldu.. ayrica 5,5 yildir mesafe iliskisi, herkes "salakmisin sen bu kadar mesafeden gitmez iliski" diyodu ama ben hala kendimi ilk gunku gibi hissediyorum ve her buluscagim zaman ilk gunku heyecanim oluyo : ) ama zamanla bazi konularda cok yipraniyosun ve ister istemez duygularini degistiriyo
Herkes öyle diyor ama bu ilişkisine göre de değişiklik gösteriyor tabii ki.Genelleme ya pı la bi le mez !
Başkaları gitmiş olur, gidince;
Bir sen yakınsın, uzakta kalınca..
Kavuşursak biteriz başlığına itafen aşk birlikteliği sevemez diyorum ne çelişkidir ama birlikte olabilmek adına yaşanan aşk birlikte olunca yok olur, yukarıda da savunduğum gibi amacından sapmadığı sürece güzeldir aşk, ama başka bir yaşam şekli değildir bence, yokluğu dert varlığı yara işte anlayacağınız ... herneyse kim ne anlarsa herkes aşkı yaşamakta da tanımlamakta da özgürdür, benim kıl olduğum duyguların yanlış isimlendirilmesi, aşık olmak kimsenin dışarıdan bilebileceği birşey değildir, aşık olduğunuz bir siz bilirsiniz, bir de o ve bilebilmek için tek şansınız hissedebilmektir ...