[size=150][glow=red][b]Ne GiT diyeceğim sana,nede KaL!BeNiM aşkımın benim için atacak bir yüreğe ihtiyacı VaR,ya aç yüreğini büyüsün aşk içinde,yada bulaşma aşka hiçbir ZaMaN....
[/b][/glow][/size]
FaT , en önemli nokta işte bu senin sorduğun , nereye gideceğini yada gitmen gerektiğini tabi ki elinde ki pusula söylemez o sadece yönü gösterir , nereye gideceğini ise kalb'in sana söyler..
Gürz yazdı:FaT , en önemli nokta işte bu senin sorduğun , nereye gideceğini yada gitmen gerektiğini tabi ki elinde ki pusula söylemez o sadece yönü gösterir , nereye gideceğini ise kalb'in sana söyler..
hıımm...sanırım anladım.
[size=150][glow=red][b]Ne GiT diyeceğim sana,nede KaL!BeNiM aşkımın benim için atacak bir yüreğe ihtiyacı VaR,ya aç yüreğini büyüsün aşk içinde,yada bulaşma aşka hiçbir ZaMaN....
[/b][/glow][/size]
Seninle yaşlanmak istiyorum. Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyım istiyorum. Benim olduğu kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım.
Sonra çocuğumuz olmalı, düşünsene, senin ve benim olan bir canlı. Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın. Ve ben söylenerek sıranı almalıyım. Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız
Öyle sevmelisin ki beni, bu yazdıklarım korkutmamalı seni. Tebessümler açtırmalı yüzünde. Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde, birbirimizi sevmenin gururu olmalı "herşeyde".
Her uyandığımda seni ilk defa görmüş gibi tekrar aşık olmak,
ve her defasında bunun sonsuza kadar sürmesi için dua etmek istiyorum.