Evet anlıyorum sarı gelin; genellemeler çok geniş kapsamlı düşünceler doğurabiliyor. Erkeklere baktığınız zaman bu kanıya varmak hiç de zor değil. Düşünceler kişiden kişiye değişmesine rağmen mutlaka ortak bir noktada buluşmak olası. Her şey olasılıklardan ibaret aslında. Hç kimse kalkıp da "bugün kalbimi yeni birine açacağım arkadaş.." demiyor tabii:) Olası tüm davranış ve psikolojik yaklaşımlar erkeklerin daha çeşitliliğe yönelik davranmalarını gerektiriyor mu diyelim ne diyelim bilmem ama aşkı kadınlar başlatıyor ise (başlığı baz alıp) bitiren de kadınlar oluyor galiba. Bu durumda ortada kalan erkek de ortada kalma korkusunu en başından beri yaşadığı için de kalbini birkaç kişiye açabilmeye meyilli bana göre. İstisnalar olacaktır elbette ve istisna olmayı seviyorum. Saygılar...
[dropshadow=#ffffff][i][color=#ff00ec][b]Bugün Yüreğimde KOCAMAN bir gül kokusu var...[/b][/color][/i][/dropshadow]
ya aynı şey kadınlar içinde geçerli,artık kadın ve erkek özelliklerinin arasındaki o kalın çizgi yok.gittikçe birbirimize benzemeye başladık.
neticede hamurumuzda insan olmak var..
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
her zaman değil...inanki her zaman değil..duygular hiç bir cinsin tekelinde değil.kimse önce tükenirse...açık sözlü olan,günah keçisi oluyor hepsi bu...zorla aşk olmaz...bir an bile...
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
Galiba Painkiller olaya noktayı koydu ama benim katılmadığım nokta hernekadar tek kişilik olmasada tek kişilik çok yaşanıyor aşk, en azından ilk önce yalnız başlıyor ve yalnız başladığı için kavuşunca daha güzel etkiye neden oluyor ...