ben öle maddi deeri olan bi$i almicam ama benim icin manevi deeri cok yüksek olan bi$ey vericem gerci onun i$ine yaramicak ama baktikca beni hatirlasin die i$te
MARTI yazdı:
Ben uzakta oldugumdan, en hosu, ucaga atlayip, o gün de olsa yaninda olmak olurdu.. Ya da uzaklardan da olsa, sicacik bir kartin yaninda, bir cicek iletilirse..
ShepneM yazdı:
ben öle maddi deeri olan bi$i almicam ama benim icin manevi deeri cok yüksek olan bi$ey vericem gerci onun i$ine yaramicak ama baktikca beni hatirlasin die i$te
Bence çok haklısınız önemli olan sevgililer gününü değil sevginizi anlatmanız bunuda
size ben söyliyemem.İllaki bu hediye elle tutulur bişi olmayabilir tıpkı uçağa atlayıp gitmek gibi belki bir ilk öpücük ... tamamen sizin elinizde
ipucu istyorsanız gözlerinizi kapatın ve onu düşünün...
Emin olun faydası olacak
MARTI yazdı:Sahiden bence de, kol dügmesi cok nadide bir fikir..
Ya da cok ciddi olanlar icin, belki bir evlenme teklifi hos olur.. (E bu da sevgililer gününe biraz abarti ama.. )
..
abartılı bir tarafı yok bence.... easında erkekler için ideal bir gün esasında... keşke herkes o güne denk getirebilse ... bir taşla iki kuş vurmak gibi ... hem evlilik yıldönümünü aradan cıkartıcaksın hemde sevgililer gününü...
yaa ...
kol dugmelerini nerden alabiliriz
birde bunun yanında baska bişi daha alayım
kalpli falan nerelere gideyim bu tarz seyler icin
uFF 5 gun kaldi ya yusuf yusuf
Emek verildikçe,özlemi çekildikçe ve de hasreti çekildikçe büyüyen birşeydir aşk.
Kol dügmeleri fikrini begenmene sevindim.. Ama $ik, lakin sade bir kutuya koydurt onlari. Ki, kullanmadigi zamanlarda 'sürekli yanyana' dursunlar. Hatta, kol dügmelerinin arkalarina basharflerinizi yanlamasina, eski yazi tarzinda yazdirabilirsin. Birinin senin, birine onun basharfini..
(Bu arada IcEman ne cakalsin sen, iste korkulcak bir tipi arkadaslar:P)