sevdiklerimden hiç olmadıkları kadar güleç olmalarını isterim
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar.
Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar.
Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık.
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.
Dünyaya bir hizmet vermedem ölmek istemiorum. Ama ne zaman nerede olursa olsun farketmes ölmekten bi korkum yok ama dünyaya bir şeyler bırakmadan gitmek istemiyorum şu dünyadan..
Eşit olmasın diyorsanız, kadınla erkek...
Kara çarşafa girsin diyorsanız,
Yobazın gazabından ürkerek...
Diyorsanız ki, okumasın
Kadınımız, kızımız;
Budur bizim alın yazımız...
Unutun tüm dediklerimi.
Yıkın, diktiğiniz heykellerimi...
Beni affetmesini isterdim ... Ve kollarında ölmeyi ...
[color=black][b][size=117] öLüM bUySa,TaNRıM BuYSa YaŞaMaK,SiL aLnıMDaN YaZDıĞıN bU YaZGıYı,yA BiR yErE ÇıKSıN ArTıK bU SoKaK,yA Da öLDüR İçiMDeKi TaNRıYı..! [/size][/b][/color]
Beni affetmesini isterdim ... Ve kollarında ölmeyi ...
en aykın zamanda affedilmeni isterim buraya bile bunu yazıyorsan
[glow=siyah][color=gri]Bu Dünyada Yaşadıkça Sawaş, Yoksa Seni Mahvederler Yawaş Yawaş, AL Eline Mikrofonu Ve Saydır Kelimeleri, Düşmanına Anlat Seni Yenemiyeceklerini...[/color][/glow]
Çok teşekkürler none,anlyacak ve affedicek,biliyorum,hissedicek...
[color=black][b][size=117] öLüM bUySa,TaNRıM BuYSa YaŞaMaK,SiL aLnıMDaN YaZDıĞıN bU YaZGıYı,yA BiR yErE ÇıKSıN ArTıK bU SoKaK,yA Da öLDüR İçiMDeKi TaNRıYı..! [/size][/b][/color]
ama tabi sende anlaması için bişiyler yap boş durma
[glow=siyah][color=gri]Bu Dünyada Yaşadıkça Sawaş, Yoksa Seni Mahvederler Yawaş Yawaş, AL Eline Mikrofonu Ve Saydır Kelimeleri, Düşmanına Anlat Seni Yenemiyeceklerini...[/color][/glow]