Ölümsüzlüğün sırrı bu kertenkelede mi?

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Kullanıcı avatarı
Killer Machine
Quick Friend
Quick Friend

Mesaj gönderen Killer Machine »

iyi olurdu :wink:

Evet ben dahil olmak üzere pek uygulamiyoruz. yabanci arkadaslarim islamiyeti secti ve gözlerim doluyor onlari görünce :cry:

ben namazimin her rekatini kilamasamda onlar dakikasini gecirmeden kiliyorlar :cry:
[size=150][i][b][color=#7600ff]Ya ümitsizsiniz, yada ümit sizsiniz![/color][/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
alaybozan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen alaybozan »

tabi bu, insanın insiyatifine kalmış. falanca ülkede müslüman sayısı arttı diolar, seviniyoz da ya biz?? utanıyom bazen. gavura bak diom, benden müslüman!!
ufo gören masum köylü!! Koçum benim!!
Kullanıcı avatarı
IWAS
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen IWAS »

Ewet annemi çok iyi görüyorum beynini göremiyorum ama bunu hissediyorum. Konuşabilmesi bir şeyler düşünmesi bence zekasını gördüğümün en iyi kanıtı.
Kuranın korunduğunu nereden biliyorsun katiplerin o kadar şeyi ezbere akıllarında tuttuğuna inabiliyormusun yapılamayacak birşey değil ama adamın ağzından alaksız bir şeyde çıkmış olabilir. O sırada bu konuda bir kesinlik yok bence.

Bu gunku gazeteyi aldıysan 50 000 dolara kedi kopyalamaya başlanmış.
İşi ilerlettiklerinin en iyi kanıtı da yaptıkları işten para almalarıdır bence.

İnsanların bazı şeyleri saklamaları gerçekten kötü. İçeceksen adam gibi içeceksin. Saklamadan zaten saklamanın ne anlamı war birinden mi çekiniyoruz ozaman su içerken de ben içmem falan diyelim. İçkiyle suyun arasında ne war ki? ikisi de içecek bence

İslami ülke konusunda tartışmıycam çünkü sen halimizi avrupada da olsan görüyorsundur. İzmir plajlarında çarşaflarla denize giriyorlar. Oranı buranı göstermek istemiyorsan denize neden gidiyorsun.Bu da dinin bir gereği baş örtüsü takmak. o zaman denize de gitme çünkü bence orada çarşaflı olarak duranlar daha fazla ilgi çekiyorlar. Çünkü etraftaki insanlar zaten yarı çıplak orada farkı gözükerek daha fazla inceleniyorlar.

Ben böyle düşünüyorum herşeyin kanıtlanabilir bir nedeni olduğunu düşünüyorum

KANITLANAN HERŞEYE İNARIM.
Eşit olmasın diyorsanız, kadınla erkek...
Kara çarşafa girsin diyorsanız,
Yobazın gazabından ürkerek...
Diyorsanız ki, okumasın
Kadınımız, kızımız;
Budur bizim alın yazımız...
Unutun tüm dediklerimi.
Yıkın, diktiğiniz heykellerimi...
Kullanıcı avatarı
Killer Machine
Quick Friend
Quick Friend

al benden de o kadar !
[size=150][i][b][color=#7600ff]Ya ümitsizsiniz, yada ümit sizsiniz![/color][/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
alaybozan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen alaybozan »

zamanında (puta tapanlar devri), kız çocukları doğar doğmaz gömüyolarmış. doğal olarak kadın başına 20 erkek düşüyomuş. tabi etrafta kadın yok ya, adamlar kadının sesinden tahrik oluyomuş, ne bileyim saç telinden bile tahrik oluyomuş. sonucunda da sapıklık almış başını gitmiş. Allah da emir vermiş
en uygun olanı kadının kapanmasıdır buyrulmuş.
ufo gören masum köylü!! Koçum benim!!
Kullanıcı avatarı
Killer Machine
Quick Friend
Quick Friend

evet öyle olmus.... su an bakiyorumda kapali kizlar var baslari kapali, altlarinda dar jeans üstlerinde t-shört eee bacim sen ne anladin sacini kapayarak :?: :?
sTePHaN_pAtRicK

Mesaj gönderen sTePHaN_pAtRicK »

Herkesin yasantisi, inanci kendine kardesim, ama sen cikip da bana ölümsüzlük bulunuyo mu felan dersen, ben seninle tartismam bile, güler gecerim...Ayrica iwas, görmedigim seye inanmam diyosun, o zaman sen elektrigin de varligini kabul etmessin ! Burada tartisilacak bisi deil bu, ama ölümsüzlüge zerre kadar inanan varsa ahmagin önde gidenidir, ya da kendisini teselli ediyodur ... Madem tanri var neden teror olaylarini durdurmuyo felan diyosun, gerçekten o kadar basit düsünüyosun ki...Bi insan bu lafi nasil söyler ya,Bu dünyadanin gidisati kime bagli peki, senin varligin, hiç bunlari düsündün mü ?Bence sen biraz kitap felan oku, Genislet düsüncelerini, ilkokula giden bi cocuk bile söylemez bunlari ... Bunlari yaptiktan sonra gine ayni sekilde düsünürsen, o zaman sana tek kelam edemem, çünkü herkesin inanci yasami kendine der,geçerim...Kitap oku felan dedim,fazla uzaklarda arama, al bi kuran eline, yawas yawas anlaya anlaya oku...Dierlerinden arkli oldugunu zaten göreceksin, bunari senin iyiligin için sölüyorum, yanlis anlama yargilama veya suçlama deil yani,zaten böle bisi yapamam, çünkü ben dinimin gerekerini yerine getirmeyen birisiyim ne yazik ki...Ama dinim hakkinda her seyi çok iyi sekilde bilirim...Su ölümsüzlük konusunda da tekrar hatirlatiyim ... 'Her canli ölümü tadacaktir' (kuran-i kerim'den bi sure)
Kullanıcı avatarı
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen EcCeNtRiC »

bencede ya öLümsüzLük diye bişi yokk
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]
sTePHaN_pAtRicK

Mesaj gönderen sTePHaN_pAtRicK »

ya aslina bakarsan elec.girl,yasi basi geçmis kisilerin, bi ayagi deil iki ayagi birden çukura düsmek üzere olanlarin tesellisi bu :) iwas1n durumunu bilmiyorum, o frkli bi durumda heralde ihihhahahaha, ölümsüzlük he :) ben de adolf hitler memnun oldum, bu ne beaa
Kullanıcı avatarı
IWAS
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen IWAS »

tamam yaw bişi attık ortaya topyekün saldırdınız Ama bu benim fikrim nabayım ben böyleyim. değişeceğimi de zannetmiyorum zaten ben sadece buraya fikrimi söyledim tartişmak istemiyordum ama killer machine saolsun olaya hemen atladı
Eşit olmasın diyorsanız, kadınla erkek...
Kara çarşafa girsin diyorsanız,
Yobazın gazabından ürkerek...
Diyorsanız ki, okumasın
Kadınımız, kızımız;
Budur bizim alın yazımız...
Unutun tüm dediklerimi.
Yıkın, diktiğiniz heykellerimi...