Geciyor cileli ömrüm... Anlatilmaz bir dert ile.. Gece seni, hep seni cagiriyor.. Bu ne büyük özlem, bu ne ayrilik diyorum.. Sevdigim yasla ba$ini, yollara inat.. Gecenin iki suskun ucunda, seninle ' bir ' yerdeyiz..
Uzak kilometreler silinmis bak, sil gözünde kiriklari sevdam...
Gecemiz, cagrisimi ile bir deniz feneridir uzakta yanip da görünen..
Gece çok hoşuma gider, hiç ses olmaz, sakin, huzurlu, oturup tüm günün muhakemesini yaparım.
Karanlık, şiirler, slow parçalar, hüzün ve en sonunda güneşin doğuşu o karanlığın üstüne... anlıycağınız ben gece yaşarım : ))
Geceler bana seni anlatıyor
Geceler bir ateştir yanıyor
Geceler bir hüzündür sarıyor
Geceler bir umudum yok mu
Erhan Güleryüz
Bir umuttur yaşamak bil; seveceksin inadına, yüreğin kan ağlasa da güleceksin inadına
Zindanlara düşsen bile ateşlerde sönsen bile binlerce kez ölsen bile doğacaksın inadına
Gunduzleri genelde sahte mutluluklara gomeriz huznumuzu hepimiz mutluyuzdur etrafımız insanlarla dolar tasar gulen yuzler gormeyi severiz cevremizde, gece olur tek basına kalırsın ne kadar yalnız oldugunu daha iyi hissetmeye baslarsın nerde napıyor diye dusunursun tek istedigin sey o yalnızlıgını unutturabilecek bir seydir sabaha kadar dusunursun onu sabah olur hersey o kesmeseklikle surer gider gece olur kaldıgı yerden nerde hata yaptım diye dusunursun keske gecmisde yasadıklarımızı duzeltme sansımız olsa diye dusunuruz biraz daha uzulur uyuruz.her gun guclu olmalısın dostum deriz ama her gun gucumuz biraz daha kırılır bir gun gelir gece uyumanın sorunları cozecegini dusunuruz ama duzelmez hic birsey.gecenin huznunu bende seviyorum anlıyacagınız
Cok güzel yazmissiniz arkadaslar.. Herkese göre gecenin baska baska cagirimlari var...
Gece beni en uzaklarima cagirir... Ulasilmazliginda kollarimi kilitler.. Uzatir erisemem.. Ansizin bir gülüsünü animsar, bin gülerim... Aksi sedan icimde..
Eccentric_girl bence sen isigi yakabilirsin gece uyaninca ama diger arkadaslar napabileceklerini biliyorlardir zaten benim birsey dememe gerek yok anliyacagin .