ehueueueu oki...... arkadasim bir kere kiz arkadasina rahmetlide oyle derdi demisti...gulmekten kirilmistik saka idi tabii kizin bunu anlamasi cok daha iyi oldu... neyse yeni romantik yontem bulur bulmaz siz bana haber verin bende size soylerim nasil gidiyor diye eheueueueueuue
[b][glow=red][color=yellow]Ah Keskem Keskem of keskem keskem [/color][/glow][/b]
ozaman kavga izliyecektik.....allahtan turk kiziydida sakalardan anliyo bazen...burdakiler anlamiyor valla...bende suan beklemedim birisi seni seviyorum desin.....Benim tek rakibim Turk hava yollari zaten diyecem muahahahahahahhaahh....eh iste eglence icin yapmadigimiz yok....
[b][glow=red][color=yellow]Ah Keskem Keskem of keskem keskem [/color][/glow][/b]
Ah iyiliginizi.. Dogrudur, sakasal ögelerde kültüre paralel degisiyor..
Türk Hava Yollari; hmmm.. Ilginc sayin arkadasim..
Sen bence karsina ciktigindan, gayet tabii yollardan seni seviyorumu dene, karsiligini göreceksin Olmadi güzel bir nakarat ilistirsen de oluverir; sakadan ziyade yani.. 'Ruhum özdesigi, gözlerimdeki isigin alintisi, dudagimdaki yari tebessümüm, icimde yasiyan can; seni seviyorum.. ' Gibi bisi uyduruver iste; alla alla
sen ne yaptin marticigim....biz delikanli adamiz oyle bilmedigimiz seyleri soylemeyiz eheueueueueueueu..... tebessumun filan racona ders
valla marti sakasiz esprisiz olmaz bence hicbir kelime.... zaten beni taniyanlar anlar onlari sevdigimi......istek onemli bu arada kizlar bize soyluyecek marti sen hep benim soylememi istiyorsun.... bi bizden yana ol yahu
bizde racon filan yok marticim....biz neysek oyuz valla....racon filan bize ders gelir aslinda.... dakika ne gosteriyorsa onu yapariz...valla bulasik filan yakidim vardir rekortumda
Ya sen dedin a; bulasik olayini, ondan öyle dedim, ilahi
Hem memleket, Türkiye anlaminda kullanilabiliyor yeri geldiginde, ki o anlamda kullandim. Hadi iyisi mi vatan diyelim
Iyi son kararin olsun, racon yok; olmasina da imkan yok cünkü yapin öyle.. E az evvelki yazdigina kani dedim, ani degisimleri Romulus Istersen yapma; sen bilirsinnn...