Seni Seviyorum.....?!

Bildiğiniz fıkralar, komik yazılar, gülmekten yerlere yatacağınız olayları paylaşalım :)
Kullanıcı avatarı
Romulus
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Romulus »

ehueueueu oki...... arkadasim bir kere kiz arkadasina rahmetlide oyle derdi demisti...gulmekten kirilmistik saka idi tabii kizin bunu anlamasi cok daha iyi oldu...:) neyse yeni romantik yontem bulur bulmaz siz bana haber verin bende size soylerim nasil gidiyor diye eheueueueueuue
[b][glow=red][color=yellow]Ah Keskem Keskem of keskem keskem [/color][/glow][/b]
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

ehhi :) Rahmetli de öyle demisti hmm; ehhi; iyiliginizi :) Ya kiz anlamasaydi;ehhi
Kullanıcı avatarı
Romulus
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Romulus »

ozaman kavga izliyecektik.....allahtan turk kiziydida sakalardan anliyo bazen...burdakiler anlamiyor valla...bende suan beklemedim birisi seni seviyorum desin.....Benim tek rakibim Turk hava yollari zaten diyecem muahahahahahahhaahh....eh iste eglence icin yapmadigimiz yok.... :lol:
[b][glow=red][color=yellow]Ah Keskem Keskem of keskem keskem [/color][/glow][/b]
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

Ah iyiliginizi.. Dogrudur, sakasal ögelerde kültüre paralel degisiyor..

Türk Hava Yollari; hmmm.. Ilginc sayin arkadasim.. :wink:

Sen bence karsina ciktigindan, gayet tabii yollardan seni seviyorumu dene, karsiligini göreceksin :) Olmadi güzel bir nakarat ilistirsen de oluverir; sakadan ziyade yani.. 'Ruhum özdesigi, gözlerimdeki isigin alintisi, dudagimdaki yari tebessümüm, icimde yasiyan can; seni seviyorum.. ' Gibi bisi uyduruver iste; alla alla :)
Kullanıcı avatarı
Romulus
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Romulus »

sen ne yaptin marticigim....biz delikanli adamiz oyle bilmedigimiz seyleri soylemeyiz eheueueueueueueu..... tebessumun filan racona ders :) :P

valla marti sakasiz esprisiz olmaz bence hicbir kelime.... zaten beni taniyanlar anlar onlari sevdigimi......istek onemli :) bu arada kizlar bize soyluyecek marti sen hep benim soylememi istiyorsun.... bi bizden yana ol yahu :P :)
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

Hmmmmm su mesele; al cek kizi kolundan seviyorum de o takdirde ne bileyim; ilahi :)

Evet, espritüel bir insansin; dogrudur yani davranisin. Haklisin, istekdir önemli olan :)

Ah güzel kardesim, tammam senden yana olayim; düsünelim bakalim simdi ne desinlermis kizlar sana... :) Derin mevzu... :P
Kullanıcı avatarı
Romulus
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Romulus »

:)))))))))))))))))))))))

bizde racon filan yok marticim....biz neysek oyuz valla....racon filan bize ders gelir aslinda.... :) :P dakika ne gosteriyorsa onu yapariz...valla bulasik filan yakidim vardir rekortumda :( :( :P :)
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

Karar ver :) :))))
Ani degisimlere aciksin demek :) :)
Sen gel bir memlekete, bak kimse sana bulasik yikattirmaz; hic üzülme :) :)
Kullanıcı avatarı
Romulus
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Romulus »

hangi memleketmis bu yahu?? bulasikta yikariz ne olucak :)

son kararim racon yok :P evet ani degisimlere acik olmak zorundayim :P
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

Ya sen dedin a; bulasik olayini, ondan öyle dedim, ilahi :)

Hem memleket, Türkiye anlaminda kullanilabiliyor yeri geldiginde, ki o anlamda kullandim. Hadi iyisi mi vatan diyelim :)

Iyi son kararin olsun, racon yok; olmasina da imkan yok cünkü yapin öyle.. :wink: E az evvelki yazdigina kani dedim, ani degisimleri Romulus :) Istersen yapma; sen bilirsinnn... :wink: