İmkansiz AŞklarinizi Burada PaylaŞalim.

Buyrun geyik muhabbetlerine..
veronica
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen veronica »

Vah vah, durumlar vahim ezo, yani şimdi mustafa keseri bile bulamayacakmıyız? Yok be o kadarda ölmedik. En azından yaşımızı göstermiyos. Bi çıtırı kandırırız. :D:D:D
Kullanıcı avatarı
gargoyle
Quick Friend
Quick Friend

Mesaj gönderen gargoyle »

E....Konuya girmeyeyim diyorum ama yaş (28 su içinde) bu arada bana kızan arkadaşlar durumuzun gayet normal bence üzülmeyim derim ben daha neler çıkarrrrrrrrrrrrrrrr......
NACİZANE...

POWERED BY GARGOYLE
Kaybetmeyi Bilmeyen Asla Kazanamaz....

''POWERED BY GARGOYLE''
aRaCeLLy

Mesaj gönderen aRaCeLLy »

veronica yazdı:Ah be ablacım, yaş 26 olmuş, çocuk mu kandırıyon? Bu saatten sonra karşıma çıksa çıksa. Mustafa Keser çıkar :):):)
veronica ne diyeyim süpersin yaaa koptum gülmekten :D bak ama kendinde diyon kapı dışarı çıkmıyom nerden bulcam koca diye gez dolaş bi salın be abla bak ne taliplerin çıkar
Kullanıcı avatarı
ezelimgüzelim
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ezelimgüzelim »

Bakmayın onun öyle dediğine talip çok bizim hatun istemiyo :D
Çıkmadık candan ümit kesilmez...
[img]http://img93.imageshack.us/img93/2258/1428ft0nukc2.gif[/img]
Kullanıcı avatarı
kara-davut
Slow Friend
Slow Friend
İletişim:

Mesaj gönderen kara-davut »

bak ablacım benim olay şöyle başlıyo.
bondan 8,5 yıl önce ilkokul arkadaşım olan ayşeye onu sevdiğimi söylüyorum ve onunla aşkımız ogünden başlıyo...5,sınıfta iken
ben ve ailem muğlaya taşınıyoruz.2 yıl muğlada kadıktan sonra.tekrar ankaraya dönüyoruz.döndüğümde on eski okulumuzda bulamıyorum.onlarda taşınmışlar.ama fazla uzağa değil.dikmene.neyse bi arkadaşımız vesilesiyle tekrar görüşmeye başlıyoruz.fakat ailesi erkek arkadaşı öcü gibi kötü karşıladığı için hiç görüşemiyoruz.3 yıl böyle sürüyo.telefonda görüşmeler falan.
bir gece bana mesaj atıyo tabibende ona.sabaha kadar mesajlaşıyoruz.meğer bana abisinin telefonundan mesaj gönderiyomuş... neyse ertesi sabah.yeğenimin d.günü olduğu için kızılaya ona hediye almaya gidiyorum.malum ankarada bir sürü erotik broşür dağıtıyolar ama her köşe başında bi tane elime tutşturuyorlar.artık canıma tak ediyo.mağazanın birinden gömlek aldıktan sonra halamlara yeğenimin yanına gidiyorum.neyse oturmuşuz yeğenimin d.gününü kutluyoruz.halam eniştem falan.çat telefon çalmazmı.gizli no arıyo...açtım adamın biri adın ne kaç yaşındasın gibi sorular sormaya başladı.ben de yine bu erotik malz.pazarlamacılarından biri sandım ve--kardeşim benim öyle şeylere ihtiyacım yok dedim kapattım. zaten telefonun jarjı az.bi daha aradı.bu sefer boş bi odaya geçtim,bir güzel sövdüm adama.sonrada şarj bitti.
sonra tekrar bir telefon.ben açar açmaz adam ben ayşenin abisiyim demez mi.işte o an sonumun geldiğini düşündüm.adam beni nasıl tehdit ediyo nasıl tehdit ediyo.hemen o gün pılımı pırtımı toplayım.eniştenin erkek talebe yurduna kaçtım.yaz tatili boyunca adam beni arayıp tehdit edip durdu.

aradan 1 yıl geçince neyse herşey unutuldu.sular biraz duruldu.sonra tekrar bir gün telefon geldi arayan ayşemdi.ağlıyodu abim sana ne yaptı diye.meğer ben yokken bizim mahallede neler olmuş neler?bizim altkatta oturan komşunun oğlunu ben senmış abisi çocuğu bi güzel dövmüş.çekmiş silahı tam vuracakken.birkaç esnaf çıkmış elinden zor almışlar.
.
.
.
neyse günümüze gelelim.
şimdi abisi askerde.rahat rahat görüşebiliyoruz.
aRaCeLLy

öyledir eminim ince eleyip sık dokuyodur ama yine de okadar dikkat etmemek lazım mesela sen sevmessin başta o sana aşıktır ama gün gelir sende ona sırılsıklam aşık olursun..eheheh benim aynen öyle oldu da
Kullanıcı avatarı
ezelimgüzelim
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ezelimgüzelim »

kara-davut vallahi film gibi türk sineması yani :D
Çıkmadık candan ümit kesilmez...
[img]http://img93.imageshack.us/img93/2258/1428ft0nukc2.gif[/img]
veronica
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen veronica »

Yok be güzelim, ben bi akrepim ısınmadım mı, bitmiştir bi kere, ayrıca öyle talip falanda yok. Yani işsiz güçsüz adamlar. Ben ne yapayım onları.
Bu saatten sora kendime mi bakayım onlara mı?

Kara-davut ablam, çok fena yırtmışsın olaydan. abi biraz psikopat galiba (galiba mı dedim ben)
Kullanıcı avatarı
kara-davut
Slow Friend
Slow Friend
İletişim:

Mesaj gönderen kara-davut »

dahasıda var ama şimdi yazamıyorum büro acayip yoğun malum ayın 20 si yaklaşıyo kdv beyannamesi vericez....ben sonra dönerim size.
aRaCeLLy

ya karadavut ne hikayeymiş seninki de ablam ya valla uğraşma öyle belalı adamlarla üzüldüm bak şimdi