ftpden forum bolumune sonra adminin altindaki dbye gonderdim seyi sonra admin olarak giris yapdim sonra www.siteadi.com/db_update.php yaptim page cannat found dedi sonra server gitti giris filan yapamadim ftpden tekrar koyduyum db_update.php i sildim site tekrar calisiyor. Acaba yanlis yere mi koydum?
[b][glow=red][color=yellow]Ah Keskem Keskem of keskem keskem [/color][/glow][/b]
Sana bi tam soyleyimde .... simdi ftp ile giriyorum orda hemen 2 sari dosya var mainwebsite_cgi bide mainwebsite_html htmlye giriyorum orda iste forum sari dosyasi var sonra index.html var images usage sari dosyalari var.
Forum seyine tiklamadan once mi oteki dosyalarla mi oldugu yere koyiyim. Oteki durlu denedim cunku pg not found demisti oteki turlu dedigim o sari folder foruma tikliyim hemen oraya koymustum.
[b][glow=red][color=yellow]Ah Keskem Keskem of keskem keskem [/color][/glow][/b]
Warning: main(./extension.inc): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/db_update.php on line 23
Warning: main(): Failed opening './extension.inc' for inclusion (include_path='.:/php/includes:/usr/share/php') in /var/www/html/db_update.php on line 23
Warning: main(./common.): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/db_update.php on line 24
Warning: main(): Failed opening './common.' for inclusion (include_path='.:/php/includes:/usr/share/php') in /var/www/html/db_update.php on line 24
Fatal error: Call to undefined function: session_pagestart() in /var/www/html/db_update.php on line 29
En son bunu yazdi.
Esqare kardes bak sana linki veriyim belki modta birsey vardir.
http://www.phpbbhacks.com/viewhack.php?id=2284 ben burdakini indirdim hepsini yaptim yani fileleri filan bazi yerlerini editledim sildim iste bi sql de kaldim nefes alamiyorum. Benim yapmak istedigim uyelerin gercek adini yazmasi sadece register olurak bu kadar.
modda sorun yoktur her şeyini tam yapıp yapmadığını kontrol et.Tekrar eski haline getir sıfırdan başla yavaş yavaş.Zaten modun dosyasının içinde nasıl yapılacağı yazıyor ingilizcende iyi sanırım.Sakin sakin yukarda yazdıklarımıda göze alarak sıfırdan başla.
kanka dogru yaptina emin misin senin yazdigin komutlarda yanlislik olmasin icq'dan da analttim zaten ESQARE cok guzel aciklamiz yazmis herseyi yanlis yapiyor olma sen ?
Emek verildikçe,özlemi çekildikçe ve de hasreti çekildikçe büyüyen birşeydir aşk.