Henüz fazlasıyla dedikodu bazında olan habere göre GTA 4'ün PlayStation 3 versiyonundan ilk ekran görüntüsü basına sızdı. Ama bizim için önemli olan şey bu ilk ekran görüntüsünün dışında söylenen yeni bilgiler. Biliyorsunuz, Vice City'den tam 6 katı büyüklüğünde olan San Andreas'ı görünce hepimiz afallamıştık. Sıkı durun, GTA 4'ün San Andreas'ın tam 6 katı büyüklüğünde olacağı söyleniyor! Ki bu da 36 tane Vice City yapıyor. Hayal etmesi gerçekten güç.
Bunun dışında oyunun hem PS3'e, hem de Xbox360'a çıkması bekleniyor. Asıl önemli olan şeyse şu ana kadar çıkan GTA'larda hep modlarla tamamlanmaya çalışılan çoklu oyuncu olayının bu sefer bizzat oyunla beraber gelecek olması. Bunların dışında şehirde tam 350 adet aracın olacağı ve tıpkı Mafia'daki gibi bunların benzin deposu olacağı belirtiliyor. Ancak şunu da unutmamak gerekir ki bunların hepsi söylenti, resmi olarak doğrulanmış bilgiler değil. Şayet bunlar gerçekse...
Hayal edemiyorum! [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[b][glow=blue][color=white][size=67]I Love You...I'll Kill You!!!!~~bUT I LoVe YoU FOrEver~~[/size][/color][/glow][/b]
sayın PsychopathiCaT
daha gta4 çımadı ki.
onlar (vice city, san anderas ) gta 3 ün değişik versiyonları
ama şundan eminim ki gta 3 yok. hatta bi internet cafede gta6 dediklerini bile duydum
Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yıldız var
denildiğinde inandıkları halde,
yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar?
makif yazdı:sayın PsychopathiCaT
daha gta4 çımadı ki.
onlar (vice city, san anderas ) gta 3 ün değişik versiyonları
ama şundan eminim ki gta 3 yok. hatta bi internet cafede gta6 dediklerini bile duydum
herhalde yazıyı okumadın gta4 ps3 için çıkacak olan oyun