yalnızlık insana güç verir, yalnız olduğunu bilirsen ayaklarının üzerinde daha dik durursun en azından durmaya çalışırsın çünkü dayanabileceğin bir omuz olmadığını bilmek yere daha dengeli daha sağlam basmanı sağlar yada böyle yapmaya zorlar ...
o kadar güvenme o güven alışkanlık yapar aa bir bakarsın birgün çıkmış gitmiş bi farkedersin ki ona yaslandığından kendin boşlukta kalmışsın hatta yere düşmüssün haberin yok ....
aşık olmak bambaşka birşeydir cherry ya benim aşk anlayışmla senin Alamut'un, sarı gelin'in aşk anlayışı arasında fark var zaten siz kafadan tek kişilik aşkı dışlamışsınız eğer yaşadığın tek kişilik bir aşksa karşındakine güvenip güvenmemen ne senin umrunda olur ne onun anlıyor musun ?
ben yazmıştım o yazıyı yo hiçte öyle olmaz bence asıl iki kişi olunca kıyamet kopar tek kişi olunca baksana vazgeçmene bile gerek yokmuş onun ne kötü tarıfını bilirsin ne seninle zıt yönlerini öyle uzaktan uzaktan bakar iç geçirirsin neresindeki diken bunun ah keşke gerçek aşkta öyle olabilse ama al sana bir söz daha: ne yazıkki aşk şarkılardaki kadar güzel değildir keşke olabilse ...