Pinchas Zukerman İstanbul'da dostluk için çalacak

UYARI: Hiç bir sanatçıya veya kişiye ait MP.3 ve benzeri müzik dosyaları ya da linkleri yayınlamak ve paylaşmak yasaktır.
Sevdiğiniz şarkılar, yeni çıkan albüm tanıtımları, sevdiğiniz yerli ve yabancı sanatçılar hakkında yorumlar.
Cevapla
arven

Pinchas Zukerman İstanbul'da dostluk için çalacak

Mesaj gönderen arven »

ResimPinchas Zukerman İstanbul'da dostluk için çalacak

Dünyanın yaşayan en ünlü 3 kemancısından biri olan Pinchas Zukerman İstanbul'a geliyor

İsrail Başkonsolosluğu ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın işbirliğiyle düzenlenecek olan bu özel konser, yüzyıllar boyu İsraillilere kucak açan Türk halkına bir teşekkür niteliğinde.

30 yılı aşkın bir süredir dünyayı kendine hayran bırakmayı başaran Pinchas Zukerman ve beşlisi, 6 Ağustos Cumartesi günü saat 20:30'da Aya İrini Müzesi'nde İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.

100'ü aşkın yapıtı içeren kayıtları, 22 Grammy adaylığı, 2 Grammy ödülü ve daha birçok ödülü ve dünyanın en önemli müzik festivallerinde verdiği konserlerle ulaşılması zor bir başarıya imza atan Pinchas Zukerman, eleştirmen ve müzikseverleri kendisine hayran bırakan topluluğuyla İstanbul seyircisine özel bir konser verecek.

Aya İrini Müzesi'nin olağanüstü atmosferinde Mozart'ın yapıtlarını yorumlayacak olan Pinchas Zukerman'a Jessica Linnebach, Jethro Marks, Ahsan Pillai ve Amanda Forsyth eşlik edecek.

Bu olağanüstü müzik şenliğinin biletleri Atatürk Kültür Merkezi, Biletix satış noktaları ve Aya İrini Müzesi'ndeki İstanbul Müzik Festivali gişesinde satışa sunuldu. Bilet satışları, 2 Temmuz Cumartesi gününden itibaren yalnızca Biletix satış kanallarında devam edecek.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir