Yeni erkek tipi: Mirls

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin

Yeni erkek tipi: Mirls

Mesaj gönderen Eternity »

ResimMirls, İngilizce'de man (erkek) ve girls (kızlar) kelimelerinin birleşiminden türetilmiş. 'Kızsı erkek' diye çevirebiliriz.

Dana pembe bluz giyen, cilt bakımı, manikür ve pedikür yaptıran metroseksüellere alışamadan şimdi de kızsı erkek modası başladı, ingilizce'de man (erkek) ve giriş (kızlar) kelimelerinin birleşiminden türetilen "mirls" adıyla anılan bu yeni erkekler pembe bluz giymekle kalmıyor pembe şallar da takıyor, üstelik her giysileri için ayrı ayrı çanta taşıyorlar.

Genellikle "kadın işlerinde", mesela mücevhercilerde ya da kadın mağazalarında çalışıyorlar. Çoğunluğu 16-29 yaş arasında olan bu kesim güzellik ve moda için ayda 150 dolardan (200 müyon TL) fazla harcıyor. Evet kadın gibi süslüler ama bu erkekler asla homoseksüel değil. Aksine çoğunun düzenli ilişkileri var.

Hatta mirl'ler kadınlar arasında hayli popüler. Özellikle genç kızlar sıradan ya da maço bir erkekle olacaklarına bir "miri" ile birlikte olmayı tercih ediyor. Chicago Tribüne gazetesine konuşan Denişe adındaki kadın 30 yıldır bir "miri" ile evli olmayı şöyle anlattı:

Elbiselerimi seçiyor, ayağıma oje sürüyor.
Sırf daha estetik gözüktüğü için tuvalet kapağını daima indirir.
Çocuklarına tapar. Özellikle küçükken onlara saatlerce masal anlatır.
Asla evden çirkin giysilerle çıkarak sizi utandırmaz.
Sizin için "harika bacaklarınızı daha güzel gösterecek" giysiler seçer. Üzerinizdekinin poponuzu büyük gösterdiğini söyler.
Ergenlik çağındaki kızınıza "Britney gibi giyinme çünkü o tam bir fahişe gibi giyiniyor" diyecek kadar gündemden haberdar ve rahattır.
Yemek hazırlar, çamaşır yıkar, size sarılır ve dedikodu yapar. Filmlerde sizinle birlikte ağlar, düğünlerde dans eder. Ayaklarınıza oje sürer ve çöpü çıkarırken akmaması için ikinci bir torbaya yerleştirmeyi asla ihmal etmez.

Kaynak: e-kolay
En son Eternity tarafından 25-06-2005 11:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ShepneM
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ShepneM »

bana uzak oLsunLar :D
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin

Mesaj gönderen Eternity »

bir erkeğin, kadını anlayabilmesi ve onunla uyumlu olabilmesi için böyle mi olması gerekiyormuş? pembe şal takıyor, makyaj yapıyor, her kıyafete göre çanta taşıyorlarmış. vay be, kadınlığa giden yolun ilk adımları bunlar olsa gerek.

burada maçoluğu savunuyor değilim ama insanın partnerine saygı ve sevgi göstermesi kadınsı olmaktan geçmez. yukarıda sayılan maddeleri ve daha birçoğunu kadınsı olmadan da yapmak zor değil. ben kadın olsam, yanımda fatih ürek gibi makyajlı bir tip gezdirmezdim. oha falan oldum yani.
Kullanıcı avatarı
ÖnemsizZ
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen ÖnemsizZ »

töbe yarabbi erkeksi kadınmı bune yav daha ne gelcek başımıza allahım yarabbim sen bizi koru :D
[b]I am a nobody, and nobody is perfect; therefore I am perfect...[/b]
Kullanıcı avatarı
Zen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Zen »

ben oyle bi tipe 2 ay tahammul edemedim, kadin 30 yildir ewli diyo.. masallah.. eminimki kadin onun yaninda daha erkeksi duruyodur :D erkek erkek gibi olmali kadinda kadin gibi
What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.