bi kaç kere elektronik eşya, bilgisayarla ilgi şey aldık, webcam, digital camera.. bide oto bakım seti. Babam alışveriş sitesinde dolaşırken sepete eklemeye çalışmış yanlışlıkla almış
evet yaptım..pc parçaları dışında,dergi üyeliklerimi de internet üzerinden yaparım..
readme.txt
[size=34]Eğer bu yazıyı okuyabiliyrsanz,ya matrix'e falan girdiniz ya da ileri derecede hipermetropsunz(böö) :p
msjımı beğenmeyip te kem küm edenler,dünyayı kurtarmak için gerekli bilgiyi,google'da bulabilrler :p (böö #2)[/size]
ayrıca alışveriş yaparken kredi kartı kullanmanızı tavsiye etmem..site güvenilir dahi olsa,bazen üyeliğiniz bittiği zaman (eğer herhangi bir şeye üye olduysanız) otomatik olarak yeniden üyeliğinizi uzatabiliyorlar.yani sizden onay almadan yeniden kredi kartınızı kullanıyorlar..benim başıma bu tarz bi olay gelmedi ama,benzer haberleri çok okudum..
bunun dışında,alışveriş yaparken ilgili sitenin ödeme seçeneklerine dikkat etmenizi öneririm..kredi kartı ile değilde,havale & eft veya kapıda ödeme seçeneğini seçmeniz,daha güvenli olur..tabii alışveriş yaptığınız site hakkındaki kullanıcı yorumlarını da önceden okumanız en önemlisi..çünkü ödemelerde sorun çıkmasa bile,ürün gönderimi sırasında aksaklıklar yaşatan bir çok firma var..
readme.txt
[size=34]Eğer bu yazıyı okuyabiliyrsanz,ya matrix'e falan girdiniz ya da ileri derecede hipermetropsunz(böö) :p
msjımı beğenmeyip te kem küm edenler,dünyayı kurtarmak için gerekli bilgiyi,google'da bulabilrler :p (böö #2)[/size]
ben kredi kartı bıle kullanmayı güvenli bulmuyorum,internetten alışverıs hiç yapmam,alacagım malı elıme alıp incelemem lazım,yoksa içim rahat etmez : )
[b][glow=blue][color=white][size=67]I Love You...I'll Kill You!!!!~~bUT I LoVe YoU FOrEver~~[/size][/color][/glow][/b]
kredi kartıyla yapmadım yapmam da ama siparis verip koli teslimatında ödemek kosuluyla bikaç kitap ve kaset aldım.. ufacık bi plastik parcası yuzunden sıkıntı cekenleri gördüm cunku..
[b] Biri Ecdadima Küfrettimi boğarim.
Boğamasamda yanımdan kovarım..
Yumuşak başlıysam kim dedi uysal koyunum..
Kesilir ama çekmeye gelmez boynum..
Mehmed Akif Ersoy [/b]