Bulursan Sıkı Tut, Bırakma Sakın

Paylaşmak istediğiniz aklınıza gelen konular, olaylar..
CaGLa2

Mesaj gönderen CaGLa2 »

Ne mutluğun resmi yapıldı,ne de aşklar mutlu,Herkes de bir mutsuzluk türküsü, Oturmuş köşe başında mahzun ve üzgün bekleyen ben,güneş yanığı misali yangınım,çöllerde günler ce yol almış susamışım ben,rüzgarlar arasında kalmış,bembeyaz bulutum ,yağmurda toprak kokusuyum,yeni dikilmiş fidenin can uyu,yağmurdan sonra gökkuşağıyım..Gül dalında ağlayan bülbül,bülbül için hasret çeken gül,güller arasında bit tomurcuk,otlar arasında bir çiçek,kızgın çöllerde,serin bir ırmak,Gökyüzünde yıldız,denizde balık,havada oksijen,dağlarda gelincik,bir ormanım ben …geniş ce dallarım kol kanattır tüm mahlukata…. Geceler de ışık,ışıkda kristal,yolum ben,aydınlığım,çizerim yeniden haritaları gönlümde günlerce,fütürsuzca, Yüreğim vardır parça parça,bin parça on bin parça..severim aşık olurum her şeye herkese…bilinmeyene…korkusuzca,yüreğimde kalır sevdalarım,için için yanarım onlara.yol gözlerim hasret çekerim..ağlarım sızlarım,şarkılar söyler şiirler yazarım.türküler yakarım uğruna olmayan sevdamın olmayan aşkımın ateşine…Gurbete düşerim…seyyah olurum..aç kalırım susuz kalırım…aklım firar eder…kimseler bilmez… Ah yangınlığım…yürek yangınlığım..kara sevdamın karası,gözlerimin elası,,,kaşım gözüm karalar bağlarım…ağzımı bıçak açmaz…yanar hep içim…yoksun yoksun diye…bilemem kimi beklerim…giderim gitmesine gidebildiğim kadar…nereye onu da bilmem….açarım yüreğimi …verdim vereceğim…neyimi?neyim var ki…paramı pul mu maddi manevi duygu..ses korku ışık…bilgi birikim neyiiii…var hepsi yada yok…al .al..ne alacaksan kalanlar bana yeter…al ama al artık…neyi…bende kalana bakayım…artı ne eksi ne…. Türkü de yaralı sevda,deniz de olta da çırpınan balık,havanın kasveti,çocuğun ağlaması,yarin eğri kaşı,ağaran saçlar,dökülen saçlar…giden yıllar…yanar yürek yanar,yanar ya neye yanar,aklı firari nereye firar eder,kim anlar kim dinler, Yanan sigaranın külünde,dumanında olmayanı görmek,duvarın arkasındakilerle sohbete dalmak…Allah’ım kafayı mı yedim ..ne istiyorum ben…ne diliyorum ne dinliyorum…kime söylüyorum…ne söylüyorum farkında mıyım , neyin,farklılık ne ki aykırılık ne ki neye yarar.ne yapar,ne sağlar,faydası mı olmalı her yapılanın,karşılık mı bekleme li insan,karşılıksız olmaz mı?Neden Beklenti? Bütün şarkılar,aşk üzerine,Bütün şiirler,bütün türküler,hep aşk aşk , aşk….binlerce yıldır. Ne hastalık bu …doktorlar bile çare bulamamış derler ya….kaçan kovalanır,kovalanan kaçar,,,herkes mutsuz,,herkes ne aradığını bilmez…herkes ah çeker…ahh ah ah eski yarim nazlı yarim sazlı yarim…ayrı yarim….hep iç geçer hep iç geçer…kavuşan yoktur bütün hikaye aynı…..Kavuşursun yada başkasıyla….geride kalır gözleri bir zaman,kor alevlerle yanar …yanında ki etten duvar,kalbi duvar,kaşı duvar,gözü duvar,duvar duvar..ya duvarın arkasında ne var..gelir mi gidenler..döner mi…ya senin gittiklerin senin arkada bıraktıkların, Belki de bir güç var sırf bu insanlar hep mutsuz olsun diye ayarlamış önceden…hep mutsuz sonlar,hüsranlar gözyaşları,kadere boyun eğmeler…yıllarca ah çekip sızlanmalar… Ya ihanetler,,aradığını bulamamakdan mı kaynaklanır ihanet,onun mu peşindedir,arana kim ? ilk aşkımıdır?Son aşk yok mudur,neden başkası neden başkaları hep başkaları…yanlış adres yanlış insan mıdır hep bulunan.. Yoksa yanlışlık herkes de mi… Ne mutluğun resmi yapıldı,ne de aşklar mutlu,Herkes de bir mutsuzluk türküsü, Herkes ayrı telden felsefe yapıyor,kimi yarın ölecekmişsin gibi yaşa deyip tenden tene dalıyor,kimi bin yıl yaşayacakmışsın gibi yaşa deyip,aşkı arıyor,kimi kaderim deyip,şükrediyor.Kim kime dumduma bir yaşam,acılı acısız kadersiz bencil,sanal,banal,berbat,yaşam,herkes mutsuz…herkes aradığını bulamamış,herkes dertli,herkes milyonlar içinde yalnız,, Mutluluk nekiii… Beklenen nekiii, Şüktretmek nekii Ya kadercilik, Aranan neki,, Ya seni arayanlar…arayıp da seni bulamayanlar,yada buldukların da senin buldurmadıkların,ağlattıkların sızlatıp acı verdiklerin,ya senin görmediklerin görmek istemediklerin sevmediklerin,kalbini açmadıkların…onlarda dertli sende dertli…ahhh ahhhh ortasını bir bulsa insanoğlu,,,çözecek şu işi Yaşamın yaşanan yılları kadar misafirliğimizde neyin peşinde olduğumuzu başkaları da çözememiş bende çözemedim valla…çok uğraştım ya… Bulduğunla mı yetinmeli,onu mu memnun etmeli,ne aradığını bilmeden aramaya mı devam etmeli, Bir çift göz,,bir kalp atışı,bir bakış,yarin kokusu,özlemi,nazı kaprisi,dokunduk ça kanayan yaralar,kaşınan yaralar, Öyle çok karmaşa ki bu..karman çorman…nereye,neresi,nasıl,ne,ne zaman,neden,,,offf Yoruldummmm. Gel hadi onu bul...onu ellere verme sakın...al ,sar,dinle onu,gözlerine bak kendini gör,kalbine gir kendini bul, sevincin kederin paylaşımcısı,sevgili ol,sevgi ol… kendin ol. Bulursan da sıkı tut ,hiç bırakma sakın….
Kullanıcı avatarı
ÖnemsizZ
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen ÖnemsizZ »

paylaşım için tşk
[b]I am a nobody, and nobody is perfect; therefore I am perfect...[/b]