Kır Zincirlerini

Vizyondaki filmler, tiyatrolar, haberler..
arven

Kır Zincirlerini

Mesaj gönderen arven »

ResimKır Zincirlerini

(Danny The Dog)

Gösterim Tarihi: 17 Haziran 2005

Yönetmen:Louis Leterrier

Oyuncular:
Jet Li, Morgan Freeman , Bob Hoskins...

Tür: Dram-Gerilim-Aksiyon

Süre: 103 Dk.

Yapım Yılı: 2005

Senaryosunu Luc Besson'un yazdığı "Danny The Dog / Kır Zincirlerini" Jet Li ve Morgan Freeman gibi usta oyuncuları kadrosunda bulunduruyor.

30 yaşındaki Danny, hayatını tefecilik yaparak kazanan Bart tarafından çok küçük yaşta alınmış ve bir ölüm makinesi gibi yetiştirilmiştir. Danny, Bart'tan başkasını tanımıyor ve onun öğrettiklerinden başka hiçbir şey bilmiyordur. Bart'ın borç verdiği müşteriler ödemede gecikince devreye Danny giriyor ve Bart'ın ona öğrettiği şekilde davranıp sorunu çözüp yeniden yeraltındaki mekanına geri dönüyor.

Ancak müşterilerden biri bir gün Bart'ı tuzağa düşürür. Danny ise çatışmadan sonra Sam ve üzvey kızı Victoria'nın konuğu olur. Danny, Barts'sız bir boşluğun içindedir. Sam ve Victoria, Danny’e sevginin ne olduğunu öğretirler. Bart bunu asla tadmasına izin vermemiştir.

Danny Bart’ın öldüğüne inanmaktadır ve yeni bir hayata adapte olması onun gibi sevgiye aç bir varlık için çok da zor olmaz.... Fakat Bart ölmemiştir ... « Köpeğini » geri almak için döndüğünde Danny’nin eski ve yeni hayatı birbirine girer...
Kullanıcı avatarı
GeRMoND
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen GeRMoND »

herzaman olduğu gibi içerik ve görsellik açısından mükemmel olacağına eminim
eee ne de olsa JET LI sahnede
Kullanıcı avatarı
ÖnemsizZ
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen ÖnemsizZ »

ooooooooo şu filmmm superr abi bana göre jet li nin kara maskeden sonra yaptığı en iyi film birde bodygard var tabiki gercekten cok güzel film özellikle şu tasma olayı garip olmuş abi adam resmen bir köpek gibi bu arada gösterim gunu gelmemiş fakat ben izledim bence izlenmesi gereken bir film yani tavsiye ederim konusu cok değişik arkadaşlar