Metal mideli adam!

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2877
Kayıt: 23-06-2003 22:52

Metal mideli adam!

Mesaj gönderen Eternity »

ResimRahatsızlanınca hastaneye kaldırılan Servet Top'un midesinde 1 kilo ağırlığında çivi, vida, anahtar, madeni paralar ile çay kaşığı çıktı.

Rize'de mide ağrısı şikâyetiyle hastaneye götürülen 30 yaşındaki Servet Top'un midesinden 1 kilo ağırlığında çivi, vida, anahtar, para ve çay kaşığı çıktı. Rize Devlet Hastanesi'nde çekilen röntgen sonrasında ortaya çıkan olayla ilgili Servet Top, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne, oradan da Trabzon Numune Hastanesi'ne sevk edildi.

Madde bağımlısıymış
Operatör Doktor Haydar Köksal yaptığı açıklamada, Servet Top'un psikolojik sorunları bulunduğunu ve madde bağımlısı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Midesinde çok sayıda metal olduğunu tespit ettik. Sabah hastayı ameliyata aldık. 3 saat süren ameliyatın ardından, hastanın karnından yaklaşık 1 kilo ağırlığında çivi, vida, anahtar, madeni paralar ile çay kaşığı çıkardık. Metabolizma, metalleri bir araya toplamış. Metallerde aşırı paslanma, bulundukları bölgede ise yoğun iltihaplanma vardı. Hayati tehlikesi yok. Ancak her ihtimale karşı kendisini cerrahi yoğun bakım servisinde tutuyoruz."

Kaynak: e-kolay
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1694
Kayıt: 16-09-2003 17:07
Konum: İstanbul
İletişim:

Mesaj gönderen Alamut »

Bu adamın haberini TV'de haberlerde izledim. Haber sunucusu "işte gerçek metal fırtına" dedi, koptum.. :)
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2877
Kayıt: 23-06-2003 22:52

Mesaj gönderen Eternity »

Maşallah diyorum kendisine, bu adamın midesi ya çöp öğütücü gibi ya da tazmanya canavarı gibi önüne gelen her şeyi yemeye çalışmış :)

Metal dedektöründen felan geçerken sürekli "bip bip" diye ötmüştür zavallım. Yine de midesi gerçekten iyi dayanmış, insan böyle bir durumda ölebilir bile.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir