Bu İnternet sitesi kalp kırıyor

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin

Bu İnternet sitesi kalp kırıyor

Mesaj gönderen Eternity »

ResimHollanda'da, yeni bir sevgili ile çıkmaya başlamadan önce eskisinden kurtulma sorununu halletmek için yeni bir web sitesi kuruldu.

Site, kadınların partnerlerine bebek istediklerini söylemeleri ve erkeklerin de sevgililerine çok büyük boylu iç çamaşırı hediye etmelerini öneriyor.

Tatil satışı da mevcut
Bu arada insanların sevgililerini başlarından atmasına yardımcı olmanın yanında, site tatil satışı da yapıyor. Burada Hollanda kökenli iletişim şirketi Young Works, kişinin evinde kendini esir eden insan ile bağlarından kurtularak yeni bir aşk macerası için yolculuğa çıkacağı varsayımını yapıyor.

Siteyi 180 bin kişi ziyaret etti
Pazartesi günü açıldığından beri siteyi http://www.dumpjeschatje.nl/ adresinde yaklaşık 180 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi. Sitede ayrıca iki adet İnternet üzerinden indirilebilen belge de var, isimlerin yerleri boş bırakılmış. Yazılı olarak ilişkileri bitirmeye yarayan belgelerin bir tanesi kısa ve iş mektubu tarzı kaba bir yazı, diğeri de ateş püsküren bir şiir.

Kaynak: e-kolay
Kullanıcı avatarı
haticeozmen
Super Friend
Super Friend

Mesaj gönderen haticeozmen »

şahsen ben böle bir durumda olsaydım başvurmazdım alır karşıma açıkca ne hissediyosam sölerdim,ne gerek var sitelerde dolaşmaya....
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Alamut »

Çok akıllıca. İlişkilerin dibe saplandığı bir çağdayız. Adamlar bunu kullanmış. Onayladığım söylenemez ama bence prim yapacak birşey...
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
ZOYA

Mesaj gönderen ZOYA »

ilginç ;)
kutver
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen kutver »

:) puahaha

saçmalık :P
Kullanıcı avatarı
ilayda
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen ilayda »

haticeozmen yazdı:şahsen ben böle bir durumda olsaydım başvurmazdım alır karşıma açıkca ne hissediyosam sölerdim,ne gerek var sitelerde dolaşmaya....
+1
Kullanıcı avatarı
haticeozmen
Super Friend
Super Friend

Mesaj gönderen haticeozmen »

doru ama dimi