walla birazını harcardım, okulu bırakırdım, dehşet bir yerde çok güzel bir internet cafe açardım. Kalanınıda bankaya yatırır faizleriyle gül gibi yaşardım.
(not: para çıktıktan sonraki psikiyatrist ücreti dahil değildir.)
ohoo ne bulursam alırım yat kat at e$ek araba kamyon minibüs sora ni$anta$ını eve ta$ırım kalanınıda (bi$ey kalırsa tabi) bankaya yatırırım gelecekte kullanmak üzere arkada$ada bi 5 milyon veririm
Ben ne yapacağıma karar veremedim ama paranın bana çıktığını öğrenenler bana ne yapar onu çok merak ediyorum. Bir sürü arkadaşım, akrabam çıkar hatta biz senin annen ve babanız diyen de olursa şaşırmam. Para işte insana feleğini şaşırtıyor
Bana çıkması imkansız. Çünkü bilet almadım:) Alamayı da düşünmüyorum ki yine de belli olmaz. Yarın son gün.
Para heyecanım hiç olmadı, o kadar parayla da ne yapılabilir onu da bilmiyorum, düşünmek de istemiyorum. Önemli olan kendine yetebilmekse, bunu başarabilmek için çaba sarfetmekse işte mutluluk budur. O para bana çıkmış olsa, eğitim için harcardım. Hep bana'lıktan kurtulmak lazım. Paylaşmak güzeldir.
[dropshadow=#ffffff][i][color=#ff00ec][b]Bugün Yüreğimde KOCAMAN bir gül kokusu var...[/b][/color][/i][/dropshadow]