Microsoft'tan YTL güncellemesi

Windows İşletim Sistemleri hakkındaki sorunlarınız.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1694
Kayıt: 16-09-2003 17:07
Konum: İstanbul
İletişim:

Microsoft'tan YTL güncellemesi

Mesaj gönderen Alamut »

Microsoft-Türkiye, 1 Ocak 2005 tarihinden itibaren ‘Yeni Türk Lirası’ uygulamasına geçiş çerçevesinde, işletim sistemlerinde YTL’yi tanımlayan bir güncelleme programı oluşturdu.

İnternetten ücretsiz olarak indirilebilen bu güncelleme programı, Windows 95, Windows 98, Windows NT4, Windows 2000, Windows XP ve Windows Server işletim sistemlerinin TL ve YTL’yi kullanabilmelerine olanak sağlıyor. Microsoft-Türkiye, kurumsal kullanıcıların programı indirmelerini tavsiye ediyor.

Yeni Türk Lirası uygulaması, her düzeydeki bilgisayar programını, işletim sistemini ve kullanıcıyı temelden etkileyecek. Yazılım firmaları, ürünlerini yeni ekosisteme uyumlu hale getirmek zorunda kalacaklar. Uygulamaya göre, 1 Ocak 2005 tarihinden itibaren YTL ve TL bir arada kullanılacak ve 1 Ocak 2006 tarihinden itibaren ise sadece yeni para birimi geçerli olacak.
Windows platformunda çalışmakta olan birçok uygulama, para birimi bilgilerini işletim sisteminden alıyor. Bu nedenle de, hem kullanıcı bilgisayarlarında hem de ana bilgisayarlarda bu yeni para biriminin tanımlanması gerekiyor. Microsoft-Türkiye, işletim sistemlerinde Yeni Türk Lirası’nı tanımlayan güncellemeyi sitesine koydu. Güncellemenin, sadece Bölgesel Ayarlarda (Regional Settings / Regional and Language Options) Türkçe seçili işletim sistemleri için geçerli olduğu belirtildi.
Microsoft, YTL güncellemesi için tıklayınız: http://www.microsoft.com/turkiye/ytl/

ntvmsmbc
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin
Mesajlar: 4055
Kayıt: 24-06-2003 01:15
Konum: Real World

Mesaj gönderen dJ4 »

Bilgi için sağol abi, tebrikler Microsoft ;)
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir