Korkunç Bir Film 3 / Scary Movie 3

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
Mesajlar: 3959
Kayıt: 23-06-2003 20:54
Konum: Geriden
İletişim:

Korkunç Bir Film 3 / Scary Movie 3

Mesaj gönderen taNGo »

ResimGenç gazeteci, izleyenlerin 7 gün sonra ölümlerine yol açtığı söylenen bir video kasedin esrarını çözmeye çalışır. Konu ne kadar da tanıdık değil mi? Zaten “Scary Movie 3” üçlemenin ilk iki filmi gibi son yılların popüler filmlerine gönderme yapıyor... “Signs”, “The Sixth Sense”, “8 Mile”, “Catch Me if You Can”, “The Ring”, “The Matrix Reloaded” ti'ye alınan filmlerden sadece birkaçı.

David Zucker, kardeşi Jerry ve Jim Abrahams ile birlikte yaptıkları “Airpl!ne” filmiyle 1980 yılında yepyeni bir komedi türünün ilk temelini attılar. Komedi sinemasında bir çığır açan bu filmi aynı ekibin imzasını taşıyan “Top Secret”, “Naked Gun” gibi filmler izledi. Leslie Nielsen’i de üne taşıyan bu komediler kısaca ZAZ olarak adlandırılan ekibi tüm dünyaya tanıttı. 1990’lı yıllarda yollarına ayrı ayrı devam eden üçlüden Jerry Zucker “Ghost” ile farklı bir tarzda çok başarılı bir filme imza attı. 2 yıl önce de “Rat Race” ile yine komediyi denedi. Üçlünün en büyüğü Jim Abrahams ise 90’ların başında kendi başına çektiği iki filmle aynı tarzı devam ettirdi. Charlie Sheen’in başrolünde yer aldığı bu iki film: 1991 tarihli “Hot Shots!” ve onu iki yıl arayla takip eden “Hot Shots!: Part Deux”. ZAZ’cıların bir yerde imzası gibi olan ünlem işaretinin bu filmlerde de yer alması ilginç!

"Scary Movie" serisinin ilk iki filmi Keenan Ivory Wayans imzasını taşıyordu. Yönetmenin kardeşleri, Shawn ve Marlon ise başrollerde yer aldı. Filmin bu üçüncü bölümünde ise bayrak David Zucker’a geçmiş durumda.

Yönetmen: David Zucker
Oyuncular: Pamela Anderson, Anna Faris, Charlie Sheen, Simon Rex, Leslie Nielsen, Regina Hall, Jenny McCarthy, Queen Latifah, Denise Richards
Senaryo: Craig Mazin, Pat Proft
Müzik: James L. Venable
Görüntü Yön.: Mark Irwin
Tür: Komedi
Süre: 90 Dk.
Yapım Yılı: 2003
Ülke: ABD
Dağıtımcı: A&P Filmcilik
Gösterim Tarihi: 20 Şubat 2004

Kaynak: E-Kolay
Dreams
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir