Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
aşık olmak değil arzulamaktır bu yaw ben erkek olduğum için erkeksi olarak yazıyorum şimdi bi kızın neden bir ünlüye ilgi duymasını bilemem o tür hislere sahip değil walla erkeklerinki arzulama çünkü derler ah be şu kız benim olsa ona neler yapardım:=)))) gibi tarz şeyler olduğu için aşık değil bu mesala bende bir ara deniz seki yi beğenirdim.ama en çok ilgimi bacakları çekerdi erkeklerde öyle işte ya yüzü ya orası ya burası işte...
Abi ya gözleri ilgimi çekiosa oda mı ....
neyse ya olayı illa kötülüğe çekiceksiniz
yaw suç değil şunu demek sitiyorum hissetiklerinizn aşk olmadığını belirtmek istiyorum aşk daha başka bişi anlat bana dersen anlatırsam buraya sığmaz....ama kendi aşkımı anlatmış olurum....kötülük yok kardeşim bi erkekin bi bayanın fiziğine ilgi duyması çok doğal
Yani bunu aşk olarak nitelendirmesi mi suc
o zaman tek gecelik aşk diye bi kavramda yok