Mesajlarınıza Ek Dosya Eklemek

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesajlarınıza Ek Dosya Eklemek

Mesaj gönderen taNGo »

Artık özel ve genel mesajlarınıza bilgisayarınızdan ace gtar gz rar tar zip gif jpeg jpg png tga tif uzantılı Ek dosyalar(Attachment) ekleyebileceksiniz.Kendi yaptığınız resimlerinizi, dosyalarınızı, midilerinizi, yazı tiplerinizi ve daha bir çok dosyayı diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.

Her üyenin maximum 1 Mb genişliğinde dosya gönderme kotası vardır.Her mesaja en fazla 3 tane ek dosya gönderebilirsiniz.

Ek dosya göndermek için: Cevap yaz yada Yeni başlık - Yeni mesaj düğmesine tıkladıktan sonra mesajınızı ve başlığınızı yazın.Daha sonra alttaki Dosya ekle panelinden Gözat düğmesine tıklayıp bilgisayarınızdan dosyanızı seçin.Alttaki Dosya başlığı bölümüne Dosya adını veya açıklamasını girin ve Dosya ekle düğmesine tıklayıp sabırla dosyanızın yüklenmesini bekleyin.(Bu işlem uzun sürebilir)
Bu aşamadan sonra size dosyanızın eklendiğine dair yeni bir panel açılacaktır.Son olarakta en altta Gönder düğmesine tıklayıp mesajınızı ve ilave ek dosyanızı gönderebilirsiniz.

Not: Eğer mesajınıza dosya eklemek istemiyorsanız Dosya ekle alanını boş bırakın.

Ek dosyalar için sormak istediğiniz tüm soruları buradan iletebilirsiniz

Altta benim eklediğim örnek bir ek dosya bulunmaktadır.
En son taNGo tarafından 03-09-2004 20:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 9 kere düzenlendi.
Dreams
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

ESQARE eklemiş olduğun Mavi tepeler.jpg resmini preview olarak göremiyorum tıkladığım zaman açılıyor ama ; ilk anda temadan kaynaklanabilceğini düşündüm ama tema değiştirdim yine göremiyorum acaba sorun bende mi yoksa genel bi sorun mu var abi ?
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

Genel sorun vardı düzelttim problemi.Başka bir dosya yükledim.Resim dosyaları gene yüklenebiliyor fakat Preview olarak görüntülemeyi kaldırdım.Zaten albüm var isteyen oraya yollar :P
Dreams
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

Eywallah sağol abi ;)