Google Plus kapatıldı

Google genel sorun, tartışma ve paylaşımları.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
Mesajlar: 3959
Kayıt: 23-06-2003 20:54
Konum: Geriden
İletişim:

Google Plus kapatıldı

Mesaj gönderen taNGo »

Google'ın ünlü sosyal ağ projesi Google Plus resmen kapatıldı. Kullanıcılar, Google Plus hesabına girmeye çalıştıklarında "Google+ artık tüketici (kişisel) ve marka hesaplarıyla kullanılamaz" uyarısı ile karşılaşıyor.

Resim

Google tarafından 2018 Aralık ayında alınan sürpriz bir kararla Google+ hizmetinin Nisan ayı itibarıyla kapatılacağı duyurulmuştu. Konuyla ilgili daha önce Google Plus kapandı mı? Google+ verileri nasıl yedeklenir? başlıklı konumuzda da Google+ hizmetinin 2 Nisan tarihi itibariyle sona ereceğini duyurmuştuk.

Google, aldığı kararı dün itibariyle hayata geçirdi ve kullanıcılar Google Plus hesaplarına girmeye çalıştıklarında Google Plus hizmetinin sona erdiğine dair bir uyarı karşılaşmaya başladılar.

Google Plus verilerine ne oldu?
Google Plus'ta kullanıcıların oluşturduğu fotoğraf, video gibi içerikler de silinmeye başlandı. Ancak, bu verilerin silinmesi uzun zaman alacağı için eğer şansınız varsa hala verilerinizi yedekleyebiliyorsunuz. Google Plus verilerinin yedeklenmesi konusunda daha detaylı bilgi Google+ yardım web sitesi üzerindeki Google+ verilerinizi indirme sayfasından ulaşılabiliyor.

Google Plus profili nasıl silinir?
Eğer Google tarafından Google+ profiliniz henüz silinmediyse, profilinizin silinmesini beklemeden Google+ profilinizi silme sayfasında anlatılan talimatları izleyerek profilinizi kendiniz de silebilirsiniz.
Dreams
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir