Apple Arcade ne demek? Apple Arcade Türkiye'de olacak mı?

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
Mesajlar: 3959
Kayıt: 23-06-2003 20:54
Konum: Geriden
İletişim:

Apple Arcade ne demek? Apple Arcade Türkiye'de olacak mı?

Mesaj gönderen taNGo »

Apple, yeni oyun servisi hizmeti Apple Arcade'i düzenlediği bir etkinlikte tanıttı. Abonelik sistemi ile çalışacak olan Apple Arcade hizmeti, oyun severleri tek bir platformda buluşturmayı amaçlıyor.

Resim

Apple tarafından sunulan Apple Arcade servisi, tüm oyun severleri tek bir hizmet üzerinde buluşturarak, reklamsız, uygulama içi ücretsiz, kesintisiz ve çevrimdışı oyun platformu olmayı amaçlıyor.

Apple Arcade aboneliği sayesinde oyuncular sevdikleri oyunları ilave bir ödeme yapmadan oynayabilecek. Oyunlarda herhangi bir reklam ya da uygulama içi satın alma bulunmayacak. Ayrıca, platformdaki bütün oyunlar çevrimdışı oynanabilecek. Joystick v.b. gibi oyun kumandalarını platformdaki bir çok oyun destekleyecek. iPad, iPhone, Apple TV gibi farklı bir Apple cihazından Apple Arcade'ye giriş yapıldığında oynanan bütün oyunlar kalındığı yerden devam edilebilecek. Kullanıcılar tek bir Apple Arcade aboneliği ailenizle ya da tanıdığınız 6 kişi ile paylaştırılabilecek.

Apple Arcade Türkiye'de ne zaman hizmet verecek?
Apple'ın resmi web sayfasında Apple Arcade hizmetinin sonbahar mevsiminde Türk kullanıcılar için hizmete sunulacağı duyuruldu. Apple Arcade hakkında detaylı bilgi için Apple'ın https://www.apple.com/tr/apple-arcade/ adresli web sayfası ziyaret edilebiliyor.
Dreams
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir