Katlanabilir ekranlı telefon Samsung Galaxy Fold tanıtıldı

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
Mesajlar: 3959
Kayıt: 23-06-2003 20:54
Konum: Geriden
İletişim:

Katlanabilir ekranlı telefon Samsung Galaxy Fold tanıtıldı

Mesaj gönderen taNGo »

Samsung, ABD'nin San Francisco eyaletinde Unpacked adıyla düzenlediği etkinlikte Galaxy S10 modeli ile birlikte yeni katlanabilir ekranlı Galaxy Fold modelini tanıttı. Samsung, kullandığı katlanabilir ekran teknolojisi ile gelecekte ortaya çıkabilecek yeni nesil telefonlara ilham kaynağı olacak gibi görünüyor.

Resim

Samsung, uzun süredir üzerinde çalıştığı ve kimi zaman gizemli şekilde reklamlarını yayınladığı, yeni nesil katlanabilir ekran teknolojili Samsung Galaxy Fold modelinin tanıtımını yaptı. Samsung Galaxy Fold, aslında cep telefonu görünümlü bir tablet. Cihaz, katlı haldeyken bir cebe sığacak boyutlarda dokunmatik ekranlı normal bir cep telefonuna benziyor; açıldığında ise 7.3 inch boyutlarında bir tablete dönüşüyor.

Samsung, Galaxy Fold modelinde özel ve esnek bir yapıya sahip olan OLED ekran teknolojisini kullanmış. Cihazın katlanmış durumdaki normal ekranı ise diğer Galaxy modellerindeki gibi AMOLED ekrandan oluşuyor.

Resim

Resim

Galaxy Fold, Samsung Exynos 9820 işlemcisini kullanılıyor. Cihazın 12 GB RAM hafızası bulunuyor. Depolama alanı olarak ise 512 GB ve 1 TB seçenekleri mevcut.

Resim

Samsung Galaxy Fold çıkış tarihi
Samsung tarafından yapılan açıklamada Galaxy Fold modelinin 26 Nisan 2019 tarihinde satışa sunulacağının planlandığı belirtildi. Galaxy Fold'un Türkiye'de satışa sunulacağı tarih ise henüz bilinmiyor.


Samsung Galaxy Fold fiyatı
Katlanabilir ekran Galaxy Fold fiyatı 'nın 1980 dolar 'dan başlayacağı açıklandı. Galaxy Fold Türkiye fiyatı ise henüz netlik kazanmadı. Ancak, cihazın global fiyatının günümüzdeki dolar kuru ile çarparsak, Türkiye'de vergiler hariç 10.400 TL gibi bir fiyata denk geldiği görülüyor.
Dreams
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir