PTT eleman alımı ne zaman? PTT KPSS'siz memur alımları

Güncel haberler ve olaylar
Cevapla
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
Mesajlar: 3959
Kayıt: 23-06-2003 20:54
Konum: Geriden
İletişim:

PTT eleman alımı ne zaman? PTT KPSS'siz memur alımları

Mesaj gönderen taNGo »

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi (PTT PAL), KPSS şartı olmadan 1100 personel alacağını duyurdu. Ancak PTT insan kaynakları tarafından yapılan yeni açıklamada; personel alımlarının geçici bir süre ertelendiği duyuruldu.

Resim

PTT A.Ş'nin iştiraki PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. (PTT PAL) tarafından geçtiğimiz ay yapılan açıklamada 1100 adet yeni eleman alımı yapılacağı duyurulmuştu. Fakat personel alım duyurusu yapıldıktan bir süre sonra personel alım ilanı yayından kaldırıldı. Daha sonra konuyla ilgili PTT web sitesinden yapılan duyuruda; PTT personel alımlarının geçici bir süreliğine ertelendiği belirtildi.

PTT tarafından https://www.ptt.gov.tr/Sayfalar/Kurumsa ... DetayId=28 sayfasında yapılan duyurunun tam metni:

"Şirketimiz Personel Alımı Hakkında Duyuru

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi, yüzde 100 PTT A.Ş. İştiraki olarak nakit taşıma hizmetleri (banka ve finans kurumları, kuyumculuk ve mücevherat, perakende zincirleri, kamu kurumları, eğlence ve spor aktivite şirketleri vb.), nakit işleme hizmetleri (banknot işleme, madeni para işleme, ATM nakit hazırlama ve kasalama), ATM hizmetleri (nakit ikmal ve nakit zarf toplama, diğer teknik ve operasyonel hizmetler), değerli kargo lojistik hizmetleri kapsamında para ve değerli taşların taşınması ve pazarlanmasına yönelik faaliyet yürütmek üzere kurulmuştur.

Yürütmekte olduğumuz ve kısa vadede gerçekleştireceğimiz projelere yönelik acil insan kaynağı ihtiyacına binaen iş ilanına çıkılmıştır ancak yeni faaliyete geçen İştirak Şirketimizin yapılanma, şubeleşme ve yatırım süreçlerini planlama aşaması devam etmekte olduğundan personel alımına ilişkin söz konusu ilan geçici bir süreliğine ertelenmiştir.

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.'nin bundan sonra yapacağı işe alımlarda, süreçlerin İştirak Şirketimizin vermiş olduğu ilan ve kanallar üzerinden takip edilmesi gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. ​"


PTT eleman alımları ne zaman yapılacak?
PTT personel alımlarının geçici bir süreliğine ertelendiğine dair duyurunun ardından PTT personel alımlarının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. PTT tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada; bundan sonraki yapılacak işe alımlarda PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.'nin iş ilanlarını takip edilmesi gerektiği bildirildi.

PTT eleman alımı başvuruları nereden yapılıyor?
PTT işe alım ilanlarının kariyer.net v.b. iş başvuru kanalları üzerinden yayınlanacağı düşünülüyor. PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.'nin kariyer.net üzerindeki firma profili için tıklayın.
Dreams
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir