PlayStation Classic özellikleri ve satış fiyatı

PlayStation 1 / PSOne konsolları ve oyunları hakkında sorunlar, yorumlar ve tartışmalar.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
Mesajlar: 3959
Kayıt: 23-06-2003 20:54
Konum: Geriden
İletişim:

PlayStation Classic özellikleri ve satış fiyatı

Mesaj gönderen taNGo »

Oyun konsolu dünyasında adeta devrim niteliği taşıyan efsane oyun konsolu PlayStation 1 (PS One), çok daha küçük tasarımıyla ve PlayStation Classic adıyla yeniden satışa sunuluyor.

Resim

Sony tarafından yapılan duyuruda 90'lı yılların efsane oyun konsolu PlayStation 1'i, PlayStation Classic adıyla, yeni özellikleri ve küçültülmüş tasarımıyla Aralık ayında piyasaya sürüleceği belirtildi.

Resim
PlayStation Classic ve Playstation 1 (PSOne)

PlayStation Classic özellikleri
PlayStation Classic, PlayStation 1'den boyut olarak çok daha küçük. Hatta minyatür PSOne diyebiliriz. Cihazın kendisi beraberinde gelen joystick'ten (oyun kolundan) bile çok daha küçük. Ayrıca yeni Playstation Classic HDMI ile USB girişlerine sahip. 720p ve 480p video çıkışına sahip olan cihaz, hafızasına yüklü 20 farklı oyun ve 2 adet joystick ile satışa sunulacak.

Cihazın hafızasında yüklü olarak gelecek 20 oyundan 5 tanesinin adını açıklayan Sony, kalan oyunların adlarını ise önümüzdeki günlerde açıklamayı planlıyor. Sony tarafından cihazın hafızasında geleceği açıklanan 20 oyundan 5 tanesinin adları ise şöyle;
- Tekken 3
- Jumping Flash!
- Final Fantasy VII
- R4 RIDGE RACER TYPE 4,
- Wild Arms



PlayStation Classic fiyatı
PlayStation Classic, Amerika'da 99 dolar; Avrupa'da ise 99 Euro'ya satılacak. Türkiye'ye de geleceği kesin gözüyle bakılan cihazın Türkiye fiyatı ise henüz açıklanmadı.
Dreams
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir