Nintendo Labo: Kartonlar ile dijital dünya birleşiyor

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
Mesajlar: 3959
Kayıt: 23-06-2003 20:54
Konum: Geriden
İletişim:

Nintendo Labo: Kartonlar ile dijital dünya birleşiyor

Mesaj gönderen taNGo »

Nintendo, bildiğimiz basit kartonlar ile konsol oyunu deneyimini bir üst seviyeye çıkarmaya hazırlanıyor.

Resim

Konuyla ilgili bir tanıtım videosu da yayınlayan Nintendo'nun bu yeni ve geliştirilmeye açık fikri sayesinde ucuz malzemeden üretilen kartonlar, oyun oynamak için kullanılan bir aksesuar haline gelecek.



Tıpkı eski tip karton maketlerde olduğu gibi; kartondan olta, piyano, robot v.b. gibi çeşitli aksesuarlar oluşturup Nintendo Switch konsoluyla entegre edildiğinde, ortaya gerçekçi oyun deneyimleri çıkıyor. Boyanabilen ve değişik fikirlerle geliştirilebilen bu kartonlar sayesinde dijital dünyada yeni ve farklı bir adım atılması planlanıyor.

Resim

Resim

2018'in ilk çeyreğinde piyasaya sunulacak Nindento Labo setleri ilk etapta Nintendo Labo Variety Kit ve Nintendo Labo Robot Kit olmak üzere iki farklı karton aksesuar seti olarak piyasaya sürülecek.

Nintendo Labo Variety Kit içeriğinde piyano, olta, ev, yarış arabası ve motosiklet olarak kullanılabilen kartondan aksesuarlar bulunacak. Nintendo Labo Variety Kit fiyatı 70 dolardan satışa sunulacak.

Nintendo Labo Robot Kit ise kartondan giyilebilir bir aksesuar olarak satışa sunulacak. Bu aksesuar ile Nintendo Switch oyun konsolu birleştiğinde, kullanıcı oyun içerisindeki robotu farklı etkileşimlerle birlikte yönetebilecek. Nintendo Labo Robot Kit fiyatı 80 dolardan satışa sunulacak.
Dreams
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 26 misafir