Pilates ile sağlıklı yaşam

En önemli konumuz, sağlığımız hakkında bilgilerimizi paylaşalım
Cevapla
seda.evrensel
New Friend
New Friend
Mesajlar: 3
Kayıt: 20-05-2010 11:44

Pilates ile sağlıklı yaşam

Mesaj gönderen seda.evrensel »

Yaz aylarının gelmesiyle beraber daha fit daha güzel görünmek için aylar öncesinden birçok diyet listesini deniyoruz. İstediğimiz kiloya ulaşsak dahi vudumuz daha sıkı olmuyor. Günümüz çalışan kadını olarak spor salonlarına gidecek vakit bulmak ise çok zor. İşte bu çıkmaz da en iyi çözüm evde pilates... Evet bunu denedim ve başardım. Hatta şansıma o hafta spor ürünlerinde indirim olduğu için çok az bir ücret ödeyerek ikinci mutluluğu yaşadım. Pilates CD’si ne dahi ihtiyaç olmuyor. Bu anlamda internette birçok video bulunuyor. Tabiki bunun yanında yediklerimize dikkat etmek lazım. Diyet yapmak yerine sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öneriyorum. Bence sizde denemelisin.Haydi :)
Kullanıcı avatarı
*Elif*
Quick Friend
Quick Friend
Mesajlar: 57
Kayıt: 01-07-2010 16:50

Re: Pilates ile sağlıklı yaşam

Mesaj gönderen *Elif* »

Yaklaşık 1,5 senedir düzenli olarak yapıyorum. İnsanın duruşunu düzeltiyor, vücudun şeklinin olması gerektiği haline gelmesinde etkisi büyük çünkü günlük normal hareketlerle çalıştırma imkanımız olmayan ücra ama önemli kasların çalıştırılmasını sağlıyor., ve esnekliği inanılmaz arttırıyor.
Herhangi bir video sitesinden indirebileceğiniz videolarla hergün veya 2 günde bir yapacağınız egzersizin bayağı faydasını görebilirsiniz.
Я не нужны в раю, если y меня есть ты !
papaya
New Friend
New Friend
Mesajlar: 5
Kayıt: 14-11-2010 22:07

Re: Pilates ile sağlıklı yaşam

Mesaj gönderen papaya »

elife katılıyorum, benim de duruşum kesinlikle düzeldi.
yalnız, spor salonunda koşu yaparken değil de özellikle pilateste bütün kaslarımın çalıştığını hissettim. hatta 1 gün yataktan kalkamayınca basketbolcu oğlum stimol mü öyle bişey verdi de akşam yemeğini hazırlayabildim =)

ama şimdi sağol varol pilates topum diyorum :)
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir