Dünyanın Düz Olduğunu İddia Eden Adam Türkiye’de

Güncel haberler ve olaylar
Cevapla
pinkdream
New Friend
New Friend
Mesajlar: 10
Kayıt: 02-06-2010 16:46

Dünyanın Düz Olduğunu İddia Eden Adam Türkiye’de

Mesaj gönderen pinkdream »

Özyeğin Üniversitesi, üç Pulitzer ödüllü gazeteci-yazar Thomas Friedman’ı ağırlıyor


08.06.2010, İstanbul

Özyeğin Üniversitesi, araştırma odaklı çalışmalarının çatısını oluşturan “Research@Özyeğin” (Özyeğin’de Araştırma) perspektifinin lansman toplantısını 15 Haziran 2010 tarihinde dünyaca ünlü gazeteci-yazar ve The New York Times köşe yazarı Thomas Friedman’ın katılımıyla gerçekleştiriyor. Friedman toplantıda son kitabının da adını taşıyan “Sıcak, Düz ve Kalabalık: Neden Yeşil Devrime İhtiyacımız Var” başlıklı bir konuşma yapacak.

Swissôtel The Bosphorus’ta gerçekleştirilecek etkinlik ve Thomas Friedman’ın konuşması aynı zamanda internetten canlı olarak http://www.ozyegin.edu.tr adresi üzerinden de izlenebilecek.

Thomas Friedman kimdir?

Üç Pulitzer ödülü sahibi olan Thomas L. Friedman Vanity Fair tarafından “Amerika’nın en iyi köşe yazarı” olarak adlandırılmaktadır. U.S. News & World Report’un “Amerika’nın en iyi liderleri” arasında saydığı Friedman, The New York Times’da köşe yazarlığı yapmasının yanı sıra pek çok kitaba da imza atmıştır. Bir önceki kitabı “The World is Flat”in iki milyon kopyanın üzerinde sattığı Friedman’ın son kitabı “Hot, Flat and Crowded: Why We Need a Green Revolution – and How It Can Renew America”, The New York Times’ın çok satanlar listesinin birinci sırasına yerleşmiştir.


Özyeğin Üniversitesi hakkında:

Hüsnü M. Özyeğin Vakfı tarafından kurulan Özyeğin Üniversitesi, yaşamla iç içe, yenilikçi, yaratıcı ve girişimci bir öğrenim merkezi olarak topluma hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Özyeğin Üniversitesi, Türkiye ortamında olduğu kadar bölgesel ve küresel ölçekte de geçerli olacak yaratıcı, özgün, faydalı ve uygulanabilir bilgi üretmeyi ve üretilen bilginin uygulamaya geçirilmesi sürecinde aktif bir rol oynamayı hedeflemektedir. Öğrenim programlarını, yükselen mesleklerde derinlemesine bilgi sahibi, yabancı dile hakim, iletişim ve bilgi teknolojileri kullanımında yetkin ve uygulama becerisi olan gençler yetiştirmeye yönelik şekillendiren Özyeğin Üniversitesi, bireysel sorumluluk alabilen, ilkelerine bağlı, sonuç odaklı, teorik bilgi ve uygulama deneyimine sahip, sürekli öğrenmeyi ilke edinen mezunları sayesinde sahip olduğu vizyonu gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir