Tunalı Grup yüksek ücret ve sosyal güvence ile iş veriyor

Bu forum aracılığı ile almak veya satmak istediğiniz her türlü ilanı verebilirsiniz. Ayrıca iş verenler ya da iş arayanlar bu forumu kullanarak ilan verebilirler.
Not: Bu forumda yazılan ilanlar sadece tarafları ilgilendirir.Türkiye Forum yönetimi bu ilanlardan sorumlu değildir/tutulamaz.
Cevapla
armonde
New Friend
New Friend
Mesajlar: 1
Kayıt: 02-06-2010 22:52

Tunalı Grup yüksek ücret ve sosyal güvence ile iş veriyor

Mesaj gönderen armonde »

İş edinme bilgi araştırmaları yaparken network marketing tarzında çalışan fakat hem para kazandıran hemde işinin patronu olmanı sağlayan bir sistemle karşılaştım. Tunalı Grup International. Bu Şirket Türk kökenli. Lüks ve ünlü, hatırı sayılır şirketlerle çalışıyorlar. Sistemleri şu. Sana bir kazanç tablosu veriyorlar. Ama her şeyden önce işe ve gruba girebilmen için sistemde mutlaka bir yatırımının olması gerekli. Aldıkları ücret 100 TL. Fakat buradaki ödenen para şirketin değil. Gene senin. Sadece sisteme girişin için gerekli bir giriş aidatı. Zaten sana bir sürü dosya, hediye ve goldcard gönderiyorlar ki ödediğin para devede kulak kalıyor. Verdikleri şifre ile kazanç tablonu görebiliyorsun. İstersen paranı anında hesabına da aktarabiliyorsun. Mantık şu. Şirket yurtiçi ve yurt dışı şirketlerle çalışıyor ve seninde bu işlere girişimci olarak ve şirket adına çalışmanı istiyorlar. Sürekli olarak seni her sektörden uzmanlar arıyor ve iş kolları hakkında telefonda bilgiler veriliyor. Ne yalan söyleyeyim kendini iş adamı gibi hissediyorsun. İçerideki paranla ve senin gibi pek çok üyenin parası ile gelir artırıcı işler yapıyorlar. Risk sıfır. Gelirlerden sana muazzam kârlar geliyor. Kendine alt üye bulursan onun ödediği paradan sana %50 ayrıca veriyorlar. Mesela sisteme girdin ve 10 üye yaptın. Anında 500 TL hesabında. ve işlerden gelen sürekli gelir var. Senin yaptığın iş ise şu. Yetkililerin diyelim ki bir ilde işi var. sen takipçisi oluyorsun. Mesela valilikte ya da kadastroda. Bu işler şirket müşterilerinin işleri. Şirket o işten kazandığının % 50 sini gene sana aktarıyor. Hiç boş vaktin olmuyor ama 100 TL ile girdiğin sistemde bir aylık bir sürede ortalama 8 ile 10.000 arasında kazanıyorsun. İnanılması güç ama yaşayanlar o kadar çok ki. Şirket sadece senin işine adapte olmanı ve kafanı kullanmanı istiyor. Yatırıma ve geleceğe yönelik teşvikler sağlıyor. Seminerlere katılıyor ve resmen şirketin çalışanı oluyorsun. Performansına göre sana hediyeler ve geziler veriyorlar. Bunları istersen paraya çevirebiliyor istersen de alabiliyorsun. O kadar sistematik çalışıyorlar ki gecikme denen bir şey yok. Çünkü müşterileri çok kuvvetli şirketler. cococola, filli boya, beymen ve sarar gibi pek çok müşterileri var. İl bazında koordinatör olabilirsen ne mutlu. Asıl para onda var. Sitelerine bir bakmanızı isterim arkadaşlar. Bilgi almak için arayabilirsiniz. Fakat kayıt için mutlaka referans koordinatör istiyorlar. Bulunduğunuz ilde koordinatörleri yoksa durmayın derim. Gerçek iş ve gerçek para isteyen herkese söylüyorum. Diğer network şirketleri para verebilir fakat size emekli olabileceğiniz ve SSK mızı ödeyen bir sistem sunmaz. Tunalı SSK primlerinizi de ödüyor. Sizin yeterki para kazanmaya ve çalışmaya gönlünüz olsun.
Adresleri
www.tunalıgrup.com.tr
Yada www.ekotekno.net
Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir