En iyi antivirüs programları 2011 demo indirme linkleri

UYARI: Ücretli programlara ait warez, crack, full sürüm, tam sürüm v.b. içerikli bağlantılar vermek yasaktır.
Yeni çıkan yazılımlar, programlar, son güncellemeler.
Cevapla
untouchable
New Friend
New Friend
Mesajlar: 3
Kayıt: 25-05-2010 23:53

En iyi antivirüs programları 2011 demo indirme linkleri

Mesaj gönderen untouchable »

En iyi antivirüs programları 2011 demo indirme linkleri

Eğer bilgisayarınız tam performansı ile çalışmıyorsa veya internet hızında bir yavaşlama mevcutsa sisteminize virüs bulaşmış olabilir. Bu durumdan kurtulmak için sisteminize bulaşan virüsleri temizlemek gerekmektedir. İstisnai durumlarda, virüs sistemden temizlendiği halde kendini yeniden yapılandırabilir. Söz konusu virüslerden kurtulmanın bir diğer yolu ise virüsleri yok etmek için geliştirilen antivirüs yazılımlarını kullanmaktan geçer. Bu makalede sizler için en çok tercih edilen yazılımları ele alacağız.

Norton Antivirüs 2011

Norton Antivirüs, diğer yazılımlara nazaran kendi alanında oldukça büyük bir popülarite ye sahiptir.Gelişmiş özellikleri sayesinde ve bunun yanında gelen ek yazılımlarla tam güvenlik sağlayan eşsiz olan bu yazılım arka planda çalışırken sürekli sisteminizi denetler ve sisteminize kötü yazılımların bulaşmasına engel olur.Programın eski sürümlerinde, buna paralel olarak eski donanımda bir bilgisayara sahipseniz yavaşlamaya sebep olabiliyordu fakat; yazlımın en son versiyonuda bu durum giderilmiş

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Boyut: 76.7 Mb


Norton Antivirüs 2011

Kaspersky Anti-Virus Personal 2011

Norton kadar güçlü bir donanıma sahip bir yazılım sık sık güncelleştirme yaparak bilgisayarınızın her durumda tehditlere karşı güvenli kılıyor.Bunun yanı sıra, programın otomatik olarak tarama özeliği sayesinde günlük,haftalık şeklinde sisteminizi taratabilirsiniz.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Boyut: 64 Mb

Kaspersky Antivirüs Personal 2011


Eset Nod 32 Antivirüs
Diğer yazılımlara göre hızlı tarama özelliği ve sistem kaynaklarını az kullanması ile öne çıkıyor.Alanında bir çok ödüle sahip olan Eset Nod 32 Antivirüs, sisteminize tam anlamıyla koruma sağlamakta virüs, trojan, worm gibi kötü amaçlı yazılımları temizlemekte ve maksimum güvenlik için sık sık güncelleme yapmaktadır.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Boyut: 37.5 Mb

Nod32


Avast antivirüs

avast! ALWIL Software firması tarafından geliştirilen ve en çok tercih edilen antivirüs yazılımları arasındadır. Gelişmiş tarama ve algılama teknolojisi, reklam içeren yazılımları tanıması, hızlı tarama ve sık güncelleme özelliklerini bünyesinde barındıran ücretsiz bir antivirüs yazılımıdır.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Boyut: 44.6 Mb

avast indir

Panda Antivirus Pro 2011

Panda Antivirus, oldukça güçlü bir altyapısına sahip antivirüs yazılımıdır.En zor virüsleri bile temizleyebilir, kendini sık sık güncellemesi sayesinde yeni tehditlere karşı güvenlik sağlar.Sistem kaynaklarını etkin bir şekilde kullanması eleştiri toplamasına neden oluyordu ancak; yeni sürümlerinde hız sorunu giderilmiş sistem kaynaklarını fazla kullanmasının önünce geçilmiştir.

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Boyut: 54 mb

Panda Antivirüs 2011

++
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir