M&Y AUTO JANT AÇILDI

Bu forum aracılığı ile almak veya satmak istediğiniz her türlü ilanı verebilirsiniz. Ayrıca iş verenler ya da iş arayanlar bu forumu kullanarak ilan verebilirler.
Not: Bu forumda yazılan ilanlar sadece tarafları ilgilendirir.Türkiye Forum yönetimi bu ilanlardan sorumlu değildir/tutulamaz.
Cevapla
SerhaT46
New Friend
New Friend
Mesajlar: 1
Kayıt: 30-01-2010 20:54

M&Y AUTO JANT AÇILDI

Mesaj gönderen SerhaT46 »

Kahramanmaraş’ın en modern lastik ve jant mağazası törenle hizmete açıldı.




Açılış kurdelesini Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam’In ve Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ahmet Kuybu’nun yaptığı M&Y AUTO JANT Kahramanmaraşlıların hizmetine girdi.



Mehmet Varol ve Yalçın Kasımoğlu ortaklığı tarafından Cahit Zarifoğlu Caddesinde hizmete açılan M&Y AUTO JANT’IN açılış törenine çok sayıda davetli topluluğu katıldı.



Açılış töreninde bir konuşma yapan TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam, “Çok güzel bir işyeri olmuş, kente istihdam alanları sağlayan müteşebbis işadamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah bol kazanç nasip etsin” dedi.



İşyeri hakkında bilgi veren Mehmet Varol ise, “Amacımız Kahramanmaraş halkı ve bölgeye hitap etmektir. İşyerimizde ki ürünlerimiz hepsi ünlü markalardan oluşmaktadır. Kaliteyi ucuza almak isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.



Jant ve lastik satışının yapılacağı işyerinde birbirinden ünlü ve kaliteli ürün yelpazesi bulunuyor.



M&Y AUTO JANT Tel: 0344 223 44 08
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir