Gaziantepli Gülseren Bebek 19 Kilo

Güncel haberler ve olaylar
Cevapla
Kullanıcı avatarı
samsa41
New Friend
New Friend
Mesajlar: 6
Kayıt: 07-06-2009 21:27
Konum: Kocaeli
İletişim:

Gaziantepli Gülseren Bebek 19 Kilo

Mesaj gönderen samsa41 »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Gaziantep te yaşayan Şimşek ailesinin yaklaşık 10 ay önce dünyaya gelen ve adını Gülseren koydukları kızları 10 aylık olmasına rağmen 19 kilo geliyor.

Görenlere 41 kere Maşşallah dedirttiren gülseren bebek 5 yaşındaki çocukların giydiği elbiseleri giyiyor ve kendisine oyuncak dayanmıyor.Komşuların bu durumdan haberdar olmasının ardından mahallenin neşe kaynağı haline gelen Gülseren Bebek etrafına gülücükler saçıyor.

Gülseren Bebeğin annesi Hatice Şimşek,” Kızım doğmadan önce doktorlar bize kilosunun fazla olduğunu söylemişti. Ancak bu kadar olacağını tahmin edemiyorduk. Doğumdan sonra kilosu nedeniyle Üniversite Hastanesi’ne götürdük. Yapılan tahlillerin tamamı temiz çıktı. Biz hormon bozukluğu olabileceğini tahmin ederken doktorlar bize anne sütünün yaradığını ve normal gıdaya geçiş yapılması durumunda bebeğin kilo kaybedeceğini söyledi.”

Durumdan endişe eden Anne Hatice Şimşek ” Bebeğim aşırı kilolar nedeniyle oyuncaklarına sürekli istemeyerek zarar veriyor. Ayaklı örümcek oyuncağı 4 kez kırdı. Kendisine oyuncak yetiştiremiyoruz. Bezini de en büyük boydan alıyoruz. Ayrıca şuanda 5 yaşında ki çocukların giydiği kıyafetleri giydiriyorum. Onları da en fazla 2 hafta giyiyor.” dedi.

Haberin Videosu İçin
[url=http://www.habervideo.net]Haber Video[/url]
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir